Lukas letuje sa bivšom ženom: Aca otkrio da li se pomirio sa Sonjom

- Viktorija voli more, pa smo svi zajedno proveli nekoliko dana ovde na okupu - rekao je Lukas

Sonja i Lukas, Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Popularni folk pevač Aca Lukas uživa u na Crnogorskom primorju sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović i njihovom ćerkom Viktorijom.

Lukas je sinoć održao nastup u prepunom klubu, a spojio je lepo i korisno, pa pored toga što nastupa u Crnoj Gori, on i odmara sa porodicom.

Kako je sa Sonjom na odmoru, otkrio je da li se pomirio sa bivšom ženom, kao i kakav je njegov trenutni emotivni status.

- Istina je da letujem sa Sonjom i našom ćerkom. Ali to ne znači da smo se pomirili i da smo ponovo zajedno. Viktorija voli more, pa smo svi zajedno proveli nekoliko dana ovde na okupu. Sonja i ja se nismo pomirili, a ja nisam zaljubljen i nemam devojku trenutno - rekao je Lukas u emisiji "Premijera".

Podsetimo, Aca je nedavno objavio knjigu "Ovo sam ja", a spekuliše se da bi trebalo uskoro da ekranizuje knjigu u seriju radnog naziva "Kafana na Balkanu". Nagađalo se da će jednu od uloga imati i Kristina Kija Kockar, međutim, pevač je rekao da ona ne dolazi u obzir.

- Voleo bih da me igra Marko Živić. Mora da se završi scenario koji još nije gotov, nema potrebe da se licitira o imenima glumaca i glumica. Kako može da Mirjana Karanović ne dolazi u obzir, kao jedna od najboljih glumica u zemlji? Naravno da dolazi u obzir. Ne dolazi u obzir Kija koja je neglumica - rekao je ranije Lukas.

Video: Laziću su na koncert došle bivša i sadašnja žena, a Lukasov komentar je pobedio

(Telegraf.rs)