Porodila se zvezda "Vojne akademije": Na svet donela dečaka, dala mu čuveno biblijsko ime

Iz prethodnog braka ima ćerkicu Bjanku, koja je pre nekoliko meseci napunila četiri godine

Dragana Dabović Foto: Instagram/Dragana Dabović

Zvezda serija "Vojna akademija" i "Na terapiji", Dragana Dabović (33), porodila se u GAK Narodni front u Beogradu, i na svet je donela sina. 

Ona i njen partner Milan Kolarski sinu su dali predivno, kratko ime - Noa.

Ubrzo su usledile čestitke, a njima se pridružila i glumica Nina Janković.

- Stigao nam je Noa - napisala je glumica.

Inače, muško lično ime Noa je najpoznatije kao biblijsko ime.

Veoma je popularno u poslednjih nekoliko decenija i smatra se da je poteklo od imena Noje ili Noah, a koji je bio jedan od proroka i u hrišćanstvu (pominje se kao prorok u Izraelu, u "Starom Zavetu").

Pretpostavljeno značenje imena Noa jeste "onaj koji je spasitelj", "onaj koji sve menja","onaj koji je odlučna osoba", "onaj koji ima sposobnost da nešto promeni", "onaj koji je mudar i koji je blage naravi", "onaj koji je oslonac i podrška", "onaj koji je plemeniti i svakome pomaže", "onaj ko je spasitelj", "onaj ko ima čvrst karakter", "onaj ko je stabilna ličnost".

Podsetimo, Dragana iz prethodnog braka, sa Veselinom Čukvasom, ima ćerkicu Bjanku.

Dragana je, inače, u martu 2019. godine sa Instagrama je obrisala sve fotografije sa Veselinom, uklonivši sa profila i njegovo prezime. Tada smo je pozvali za komentar, sa pitanjem da li je tačno da su se rastali, ali ona nije želela da priča o privatnom životu.

- Nisam se razvela i ne pričam o privatnom životu već godinama unazad, osim kad najavljujem projekte i odgovaram na pitanja da li mi je dobro ćerka. To je to. Ne bih odstupala od toga - ljubazno je tada rekla Dragana za Telegraf.rs.

Nešto više od godinu dana kasnije, Daca je na Instagramu potvrdila vezu sa novim partnerom, Milanom.

- Želim vam svu ljubav sveta, jer samo nam je to potrebno... da budemo voljeni, da volimo i čuvamo jedni druge... - napisala je Daca tada uz zajedničku fotografiju sa Milanom iz Barselone.

Video: Šarmantna Dragana Dabović: Ljudi me prepoznaju po Saši iz Vojne akademije

(Telegraf.rs)