Kristijan se kaje zbog toga što je prevario suprugu Ivanu: Najviše bih voleo da budemo zajedno

- Nije u redu što je javna, nije bilo pristojno - priznao je Golubović

Kristijan Goluović, Printskrin: Youtube/RTV Pink

Bivši zadrugar Kristijan Golubović postao je "neuhvativ" otkako je napustio rijaliti "Zadruga 4". Jedan dan je u Kruševcu, drugi dan u Novom Sadu, a kako sada otkrio, išao je i do Kraljeva, gde se sreo sa suprugom Ivanom, koja je podnela zahtev za razvod braka.

On je sada ispričao kako je protekao suprug njega i bivše supruge Ivane.

- Najprijatnije me je primila, čak smo i jeli zajedno. Njoj i ćerki sam odneo raznorazne đakonije. Normalno smo razgovarali, dok se nismo dotakli novca koji fali s mog računa. U pitanju je velika suma pa sam hteo da vidim o čemu se radi - ispričao je Golubović za Kurir.

Kristijan je istakao i da će i dalje voditi računa o njoj kao i do sada.

- Najlepše sam je pitao da li joj treba sav moj novac. Rekao sam joj neka ga uzme, jer zna da bih joj i dušu dao. I da nismo zajedno i da jesmo, može da me pozove u pola dana i noći. Ja sam njen uvek i zauvek. Tada je opet počela da diže frku, ispala je ozbiljna frka i ja sam se naljutio. Izašao sam iz kuće i rekao joj u besu da mene više nikad neće videti, ni ona ni dete. Napravila je da mene to dete ne voli, mnogo mi je teško, isplakao sam se baš iz srca i izašao iz kuće kao popišan po ko zna koji put.

Golubovič je prokomentarisao i da ju je prevario na veoma ružan način.

- Slažem se da sam to uradio na najgori način, ali ona ne treba sada mene da kažnjava, jer sedam godina kažnjavanja i optužbi je i dovelo do te prevare. Nije u redu što je javna, nije bilo pristojno, kajem se zbog toga. Najviše na svetu bih voleo da možemo da budemo zajedno.

Video: Uber-prostačka fora za započinjanje odnosa: Kristina, znaš li ti šta je hilti?

(Telegraf.rs)