Uraganka drastično promenila imidž! Ksenija sa novom bojom kose i šiškama izgleda egzotično

"Vuhuu", "Koliko je prelepa", Najlepša", "Boja i frizura su vrh", "Gori", glasili su komentari ispod novih fotografija Ksenije Knežević

Ksenija, Sanja i Ivana; Foto: Nikola Tomić

Članica muzičke grupe "Hurricane" Ksenija Knežević je ponovo promenila frizuru, a fanovi kažu da izgleda prelepo.

Naime, poznata pevačica je nakon "Evrovizije" odlučila da skrati šiške i da pređe u jednu nijansu tamnije crvene boje kose, pa je tako sada prava vatrena crvenokosa.

Ksenija ima dugu, bujnu kosu i savršene talase, kao i prelepu šminku koja je upotpunila ceo izgled.

Uraganka je pozirala u crnoj dekoltiranoj majici, plavim farmerkama i sa crnim kajišem oko struka, a obožavatelji kažu da se prolepšala u poslednje vreme i da blista.

"Vuhuu", "Koliko je prelepa", Najlepša", "Boja i frizura su vrh", "Gori", "Odlično izgledaš!", glasili su komentari ispod njenih fotografija na profilu jednog beogradskog frizera.

Podsetimo, Ksenija, koja je sa koleginicama Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić predstavljala našu zemlju na Evroviziji u Roterdamu, izgubila je baku u trenutku dok je nastupala na ovom muzičkom takmičenju.

Ksenijina baka sa majčine strane preminula je pred finalni nastup, a članovi njene porodice su odlučili da joj ne jave, da je ne bi uznemirili dok još traje takmičenje.

- Sve smo sakrivali od Ksenije da bi mogla da nastupa. Ona je bila mnogo vezana za baku i sigurno ne bi mogla tako dobro da otpeva da je znala da je preminula - rekla je Ksenijina majka Nina.

- Moja majka kao da je čekala da umre kada joj je unuka otišla u Roterdam. Ksenija je u nedelju otputovala, a njena baka je preminula u ponedeljak. Mi smo sve krili od Ksenije jer znamo koliko je ona osećajna. Sahrana je bila dok su devojke još boravile u Holandiji - objasnila je ona.

Video: Ksenija se ne vidi od hrane: Svi su bili šokirani koliko može da pojede, ali ovo je i za nju previše

(Telegraf.rs)