Oglasila se Tara nakon što ju je Ša javno ostavio usred programa uživo

Ša je pobesneo zbog Tarinog bivšeg dečka, pa raskinuo sa njom

Foto-kolaž: Milena Đorđević, ATA images

Nakon što je Nenad Aleksić Ša javno raskinuo sa Tarom Simov u programu uživo, oglasila se Tara.

Naime, Nenada je izverviralo pitanje geldaoca o Tarinom bivšem dečku, pa je pobesneo za crnim stolom zbog njega i ostavio je, na iznenađenje mnogih.

Kada je Tara čula šta je Nenad uradio, uputila je jasnu poruku na svom Instagram profilu i otkrila šta misli o njegovoj odluci da više ne budu zajedno.

- Ako će moj dečko da veruje u hipotetička pitanja, a ne u naš dogovor i da me ostavi preko televizora, samo napred - napisala je Simova.

Podsetimo, u velikoj ispovesti za Telegraf.rs, Tara nam je rekla da sumnja u repera, a istakla je i da misli da on i dalje voli njegovu, još uvek zakonitu, suprugu Ivanu Aleksić.

- On je mnogo kivan, opet ne znam čemu ta osećanja i bes je emocija... Čisto sumnjam da će se pomiriri, ali sumnjam u njega... Nije mi jasno čemu toliki bes, ako ti kažeš da te je prestalo i da nemaš emociju? Čemu bes, komentarisanje, spominjanje? U toku naše rasprave i svađe on se uvek pokaje "Jao, izgubio sam nešto najbolje na svetu" - rekla nam je Tara ranije i dodala:

- Ne može da je ne voli nakon sedam godina braka, nemoguće, mora da postoji neka vrsta emocije, nadam se da je to ona klasična emocija, da nekog voliš kao čoveka, prijatelja, kao nekog ko je bio uz tebe, da nije nešto više od toga... Nisam sto posto sigurna da bih rekla da je ne voli, da voli samo mene...

Video: Ša raskinuo sa Tarom zbog njenog bivšeg dečka

(Telegraf.res)