Marija bodrila Uraganke dok su nastupale pred žirijem: Devojke imale tremu, Šerifovićeva "zapretila"

- Srećno, ko bude pevao falš, šišam ga na ćelavo - rekla je Marija devojkama pred izlazak na scenu

Marija Šerifović, Foto: Marko Jovanović

Marija Šerifović imala je Instagram lajv iz Roterdama, gde je bodrila članice gurpe "Hurricane", Ivanu, Kseniju i Sanju, koje su nastupale pred stručnim članovima žirija na Evroviziji.

Iako je zvaničan natup Uraganki druge polufinalne večeri Evrovizije, 20. maja, veče ranije imale su finalnu probu pred stručnim žirijem koji glasa upravo tada i čini 50 odsto ukupnih glasova, dok je drugih 50 od publike tokom noći zvaničnog nastupa.

Marija se šalila pred izlazak naših predstavnica na scenu, a tokom finalne probe srčano ih je podržavala i prokomentarisala je ono što se dešavalo na bini u tom trenutku.

- Nemojte da sumnjate u sebe. Nemate pravo da imate tremu, nije vam prvi put, samo Ivana ima pravo da se uprpi... Srećno, ko bude pevao falš, šišam ga na ćelavo - rekla je Marija devojkama pred izlazak na scenu.

- Bilo je ludilo, ovako da pevaju i sutra i milina. Pokidale! Polufinale je sutra, u ovom trenutku stručni žiri svih država, koje se takmiče u drugom polufinalu, glasa. Devojke su otpevale i bile su top - rekla je Marija, a zabeležila je još neke kadrove, dok su drugi učesnici imali finalnu probu.

Uraganke će sa pesmom "Loco Loco" predsaviti Srbiju u drugom polufinalu popularnog muzičkog takmičenja, 20. maja, a finale Evrovizije održaće se 22. maja.

Nakon prve polufinalne večeri izvesno je da ćemo u finalu Evrovizije gledati Norvešku, Izrael, Rusiju, Azerbejdžan, Maltu, Litvaniju, Kipar, Švedsku, Belgiju i Ukrajinu, dok će konačan spisak biti poznat tek nakon druge polufinalne večeri.

Video: Marija Šerifović i Jovana Pajić u automobilu grme uz Hjurikejn i Loco Loco

(Telegraf.rs)