Tara šutnula Miljanu u stomak, hitno je izveli iz Zadruge: "Krvarim, zovite policiju odmah!"

Tara je najpre sve vreme išla za Miljanom, provocirala je, unosila joj se u lice i vređala, a Nišlijka se trudila da ostane smirena

Sinoć je tokom emisije "Pretres nedelje" u Zadruzi došlo do fizičkog okršaja između Tare Simov i Miljane Kulić.

Tara je najpre sve vreme išla za Miljanom, provocirala je, unosila joj se u lice i vređala, a Nišlijka se trudila da ostane smirena.

"Ćelava debela k***o, ćelava debela k***o. Ti bi, ustvari, volela da si k***a, tebe neće niko da je*e...gledaj kosu, nemaš ništa", govorila je Tara Miljani sve vreme dok je stajala ispred nje, a onda je počela da joj pipa periku, pa je reagovalo i obezbeđenje.

- Ne smeš da mi diraš lične stvari! Sklonite ovu ludaču od mene, bolesnica, nemojte da mi čupa periku - vikala je Miljana, a Tara ju je nakon toga pljunula.

Sukob se nastavio i u kupatilu, a zatim je iznervirani Nenad Aleksić Ša izveo Taru u dvorište i govorio joj kako izaziva Miljanu i da prestane to da radi.

Tara se nije smirila, već je naglasila da smatra da je to jedini način da bude diskvalifikovana iz "Zadruge", jer joj svi prethodni pokušaji bega nisu uspeli.

Zbog toga je, uprkos savetima da prestane da provocira i prati Miljanu, u jednom trenutku šutnula Miljanu u stomak, a Kulićeva je čučnula i počela da jauče od bolova, držeći se tamo gde ju je udarila.

Produkcija je odmah reagovala i obezbeđenje je istog trenutka izvelo Miljanu, kako bi proverili njeno zdravstveno stanje.

- Šutnula me je u stomak, imala sam kiretažu, u ranu me je šutnula! Istog momenta podnosim tužbu! Krvarim, zovite policiju odmah - vrištala je Miljana.

(Telegraf.rs)