"Oni su mi katastrofa": David prokomentarisao Taru i Ša, pa otkrio kakve mu je poruke ona slala

- Ša je totalno izgubio kompas, ne znam šta mu se desilo - priznao je Dragojević

Foto-kolaž: Nikola Tomić, ATA images

Bivši zadrugar i fitnes instruktor David Dragojević, prokomentarisao je odnos između Tare SIimov i Nenada Aleksića Ša.

Naime, David se tokom emisije "Pitam za druga" dotakao najaktuelnijih dešavanja u "Zadruzi", te je izneo svoje mišljenje o ljubavnoj vezi Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

- Katastrofalna veza. Branio sam Taru do jednog trenutka do nisam sam video da to ne vredi braniti, da je ona jedna nezahvalna devojka koja ne zna ni hvala da kaže. Ja joj se nisam javio napolju, ona je meni slala milion poruka, nikad joj nisam odgovorio - Takve osobe kada sretnes na ulici ne javis se i okrenes glavu. Iskoriscava ljude i kvarna je. Ša je hteo da prizna emocije Dragani ali je Ivana usla i sprecila javnu prevaru - rekao je David.

- Zvala me je na kafu po izlasku iz Zadruge ali sam je iskulirao, na pamet mi nije padalo da sa takvim osobama pijem kafu - dodao je on.

Dragojević je prokomentarisao i šta konkretno misli o reperu.

- Ša je totalno izgubio kompas, ne znam šta mu se desilo. On je bio takav i u drugoj sezoni, impulsivan i sam sebi najbitniji, čim mu nešto kažeš što mu nije po volji, on kreće da se breca, da napada, vređa... Tako da me ovo sve ne iznenađuje od njega, to je on - zaključuje David.

(Telegraf.rs)