Dostojanstveno, a brutalno: Fanovi bruje o Ivaninoj poruci, nakon što ju je Ša nazvao preljubnicom

Nenad Aleksić Ša je u panici otkako je čuo da je Vladimir Tomović u kontaktu sa njegovom ženom

Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Sha, Foto: Marko Jovanović, A. Nalbantjan

Nenad Aleksić Ša u rijalitiju "Zadruga 4" već nekoliko dana govori o supruzi Ivani Aleksić i vređa je bez obzira na to što ju je javno prevario sa Tarom Simov.

Osim što reper strahuje za svoj novac, on je naveo da je njegova supruga preljubnica, te da je ista kao on, zbog čega je ona reagovala. 

Ivana se oglasila na društvenoj mreži Instagram i poslala jaku poruku.

Nakon što ju je Ša javno prozvao, ona je javno uputila reči, a mnogi su se zapitali kome ih je posvetila:

"Mene kupiš kad mi pružiš ruku koju ti nisam tražila, a trebala mi je. Jutro...", napisala je Ivana na svom Instagram-storiju.

"Dostojanstveno, a brutalno", "Samo napred, draga ženo", "Treba da ga je sramota, a tebi svaka čast", pišu fanovi koji šeruju Ivanine reči na društvenim mrežama.

Inače, Nenad Aleksić Ša je u panici otkako je čuo da je Vladimir Tomović u kontaktu sa njegovom ženom.

- Nijedne sekunde mi nije žao što sam stupio u odnos sa Tarom. Neko je dokazao da nije ništa bolji od mene. I ona je udata žena, isto preljubnica, nije ništa bolja od mene - rekao je Ša sinoć i dodao:

- Ja sam poznavao tu osobu (Ivanu), sada ne. Imam pravo da sumnjam u to kada ima moje ovlašćenje, ne znam ko je ta osoba, ne poznajem je. To je osoba koju stvarno ne poznajem. Najiskrenije je ne poznajem... Hoću sa bankom i advokatom da vidim sve. Sa mojim novcem niko nema pravo da se igra - govorio je Ša.

(Telegraf.rs)