Brak na čekanju zbog pandemije: "Ne želim da jedan tako bitan dan obavim na neprirodan način"

Popularni glumac je venčanje sa lepom Milicom odložio za neka lepša vremena

Miodrag Radonjić, Foto: ATA Images

Glumac Miodrag Radonjić postao je otac malenom Savi, a na umor i balansiranje između bebe i posla se ne žali.

- Ne mogu da kažem da sam odmoran, ali sam ispunjen. To je ono kada vas nešto zanima, znate zašto radite i kada vam je važno, onda je umor tu propratni element koji i ne mora da bude ozbiljan. Čovek shvati da ne mora da spava devet, deset sati, možeš i manje, i da funkcionišeš i sve obaviš kako treba. Sve to je privremeno, menja se on, raste, sve će da dođe na svoje - kaže Miodrag.

Miodrag pozorišnu scenu deli sa Milošem Bikovićem, a kako je rekao da u predstavi “Baal” pokušava da ga izbavi i izvede na pravi put, upitali smo ga i da li to radi i van pozornice.

- Naravno! To je uzajamni proces, jedan drugom pomažemo, bodrimo se i kritikujemo kad treba. Mislim da su to vrednosti pravog prijateljstva, poverenje, poštenje, iskrenost, otvorenost. Da možeš da kažeš da si tu kad treba, šta misliš zaista, kako se osećaš. To nije ništa loše i nije sramota reći da si tužan, zbog čega si tužan, kad si srećan da podeliš sreću - kaže glumac za Blic.

Glumac otkriva da sa lepom Milicom i dalje nije stao na ludi kamen zbog pandemije:

- Naravno da čekam da prođe ovo, ne bih želeo da učestvujem u nekim novim normalnostima i da na jedan za mene neprirodan način obavim tako važne stvari u životu. Ali sigurno da planiram.

(Telegraf.rs)