Dalila van sebe: Nenadu i Tari treba dati podršku, za šta?! Za jednu emotivno unakaženu ženu?!

- Čovek koji ostavi suprugu sa kojom je u braku sedam godina zbog ovakve devojke, ne može biti normalan - navela je Dragojevićka

Dalila Dragojević, Nenad Aleksić Ša, Tara Simov, Foto: Nikola Tomić, ATA images

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša započeli su javnu vezu, tačnije aferu, u rijalitiju "Zadruga", a reakcije javnosti na njihov odnos prilično su oprečne. Dok pojedini osuđuju Ša zbog toga što je javno prevario suprugu Ivanu Aleksić, pojedini navijaju za odnos Tare i Ša. 

To je isprovociralo rijaliti-zvezdu Dalilu Dragojević, koja je oštro osudila preljubu, te navela da Ša nije normalan zbog toga što je uradio.

- A onda sam pročitala ovo i šokirala se. Čovek koji ostavi suprugu sa kojom je u braku sedam godina zbog ovakve devojke, ne može biti normalan! Užas, šta sve muškarac dopusti sebi. Od poznatog repera do razvedene igračke Tare Simov. Podrška za Ivanu - navela je Dalila i nastavila:

- Luna Đogani je pre samo dve, do tri godine bila na stubu srama zbog ovakve situacije, a sada se daje ogromna podrška preljubnicima na TV. Odlučite se, je l' podržavate preljube, bile javne ili tajne, ili ne podržavate. Zgrožena sam - napisala je Dalila na svom Insta-storiju.

- Gde ste sada svi vi, koji se borite za prava žena? Je l' ovo ne boli Ivanu? Je l' nije osramoćena i ponižena na najgori mogući način? Je l' ona nema osećaje? Zapitajte se i stavite se u njenu poziciju!!! I sada će mi neko reći da Nenadu i Tari treba dati podršku! Za šta??? Za jednu emotivno unakaženu ženu? Šta ako ovo njegovu suprugu navede na suicidne misli, pa nedajbože i sam čin?! Ma dajte, molim vas, ovo je prešlo sve granice i svi oni sa njima koji se slade ovom nevoljom i ovom preljubom - zaključila je rijaliti-zvezda.

Podsetimo, Tara i Ša sinoć su se nakon višemesečnog zbližavanja javno poljubili i time ozvaničili svoju vezu. Reper je prethodnog dana saznao da je njegov brat potvrdio da će Ivana tražiti razvod braka, zbog njegovog odnosa sa Tarom.

Video: Zaboravio na suprugu: Ša i Tara ozvaničili vezu poljupcima

(Telegraf.rs)