Uhvaćena u kopiranju: Jovana Jeremić oštro o udatim ženama, a evo kako je na tu temu pričala JK

- Čekaj, na šta to liči, ostane u drugom stanju, postane trokrilni šifonjer posle porođaja i misli da će muž da je voli - rekla je Jovana

Jelena Karleuša, Jovana Jeremić, Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Voditeljka TV Hepi Jovana Jeremić neretko je zbog svojih intervjua hit na društvenim mrežama, a njeni nesvakidašnji stavovi i izjave nikada ne prođu nezapaženo. Tako je bilo i kada je pričala o ženama koje ne vode računa o sebi u braku, ali ovog puta je podbacila, barem kada je originalnost u pitanju.

Naime, Jovana je u jednoj emisiji veoma kritikovala žene koje nakon porođaja ne skinu višak kilograma.

- Čekaj, na šta to liči, ostane u drugom stanju, postane trokrilni šifonjer posle porođaja i misli da će muž da je voli. Pa neće, varaće vas muž ako tako izgledate - rekla je Jovana.

Potom je ispričala kako se ona ponaša u braku.

- Znao je da ja neću da mu kuvam supu, da ja ne volim da čistim po kući, da sam ja žena biznismen i da ja novac zarađujem od svoje inteligencije, od svog novinarstva i naravno od svog fizičkog izgleda. Ja moram dobro da izgledam jer ja reprezentujem jedan novi stil kod nas u Srbiji - rekla je, između ostalog, voditeljka.

Tri meseca ranije, pop diva Jelena Karleuša pričala je o istim temama u emisiji "Zvezde Granda", gde je rekla:

Žene na Balkanu, kada se porode, tako se raskrave, tako se raz*uziče... Zato muškarci varaju. Zato što oženi jednu, a posle porođaja dobije nešto totalno drugo - rekla je Karleuša u studiju i dodala:

- Ne kuvam, ne peglam. Imam žene koje to rade. Moj posao, koji meni donosi lovu, je da budem seks bomba - rekla je Karleuša.

Inače, Jovana je veliki poštovalac Jeleninog lika i dela, te neretko na društvenoj mreži Instagram objavljuje snimke na kojima igra i peva uz divine pesme.

Nedavno je društvene mreže preplavio Jovanin performans, a u pitanju je njena plesna tačka uz Jeleninu pesmu "La bomba". Pojavile su se i brojne montaže, a snimak je postao hit.

Video: JK kao Harley Quinn sa oblinama: Diva došla na Grand kao superherojka

(Telegraf.rs)