Karleuša u ovim printovima "ubija" kako izgleda! Ovako "divlja" i "opasna" može na crtu svakoj zveri

Svi su navikli na njena izazovna izdanja, a malo ko je primetio da se često "transformiše" u neku divlju ili pitomu životinju

Foto: ATA Images, Instagram/karleusastar, Marko Jovanović

Pop zvezda Jelena Karleuša (42) sa razlogom važi za modnu ikonu i kod nas, ali  i u svetu, a često ponese neki komad garderobe koji bi se retko koja žena usudila da obuče, kao što su njeni "divlji" stajlinzi.

Naime, Karleuša je uvek skockana od glave do pete, a za snimanje emisije "Zvezde Granda" iznova i iznova iznenađuje svojim izgledom, kao što je bio slučaj kada se pojavila u haljini sa kravljim printom.

Svi su navikli na njena izazovna izdanja, a malo ko je primetio da se često "transformiše" u neku divlju zver ili neku pitomu, ali i manje pitomu životinju. Jelena je bila u takvim krecijama da je bila kao zebra, žena mačka, tigrica, leopardica, krava, ali i zmija.

Kao što je poznato, Karleuša ne jede meso i ne nosi krzno, veoma je aktivna kada je u pitanju zaštita životinja, a u odabiru svojih stajinga često je to print neke opasne životinje koji ističe figuru.

Jelena se poslednji put fotografisala u kratkoj haljinici sa zmijskim printom, a upravo je uz kombinaciju uparila i zaštitnu masku. Pevalica je tom prilikom izgledala opasno dobro, a vreli kadrovi na zadnjem sedištu auta zapalili su društvene mreže.

Jelena je ranije na snimanju nosila pantalone i sako sa zebrastim printom, dok je ispod imala providni brus. Pre toga oduševila je sve haljinom sa kravljim printom, koja ima veliki otvor ispod grudi, kao i na boku, a ova neobiča krecija odlično stoji pevačici.

Prethodnih meseci pop zvezda na snimanju je bila u kombinezonu od lateksa baš kao žena mačka, ali je blistala i u tigrastoj i kombinaciji u leopard printu.

Kako izgleda Karleuša u "divljim" kreacijama pogledajte u galeriji u nastavku teksta, a koja kombinacija vam se najviše dopada pišite nam u komentarima.

Video: Uske pantalone samo što ne puknu, providan brus, go stomak da mami: JK kao bombastična zebrica

(Telegraf.rs)