"Magistrala je bila majka Božija": Šikica je od pesme koja ju je proslavila zaradila 3 kuće

- Čerga je bila jedinstvena kafana koja je radila najbolje na svetu, nije bilo mesta - rekla je pevačica

Printskrin: Youtube/TOMA I NESA SVADBE

Pevačica Snežana Jovanović Šikica proslavila se starim hitom "Ala bi' se šikicala", a sada je otkrila šta stoji iza pesme koja se i danas sluša, ali i koliko je uspela da zaradi pevajući ovu pesmu.

- Svi misle da je to 'ono' - ala bi' se šikicala, ali to znači 'ala bih se provela, al' mi ne da nana. Nije to ono bezobrazno - rekla je pevačica i progovorila koliko novca je zaradila od te pesme.

- Nismo iznosili u džakovima, ali je bilo para. Magistrala je bila majka Božija. Pevala sam sa svim velikanima, sa Ljubom, sa Šabanom, sa Šemsom, Vidom Pavlović. Svi smo uzimali pare, ko je bio sposoban, on je uzimao pare - rekla je ona.

- Čerga je bila jedinstvena kafana koja je radila najbolje na svetu, nije bilo mesta. Ja sam bila mlada, lepa, u dugačkoj haljini dođem, ne mogu da prođem kroz salu od ljudi. Zaradila sam tri kuće, pravila ih sa mojim radom, to je to, živim normalno, imam unučiće, porodicu, radila sam i danju i noću - ispričala je pevačica.

Snežana se prisetila da su nastupe pratili i incidenti, ali i zabrana da ponovo peva pesmu koja ju je proslavila.

- Bilo je svega, tuča, problema, tuku se muzičari, gosti, a mi smo branili gazdu i mi smo tukli. Dogodio se jedan incident, došli su žestoki momci sa devojkama, bila je opšta tuča, dečko je izgubio oko, dobio je flašu, bili smo i na suđenju, sve, bilo je katastrofa. Bilo je tuča, ali nije bilo pištolja, već flašama, stolicama -rekla je ona u emsiji "Premijera - Vikend Specijal".

(Telegraf.rs)