Amidžić, Mrka i Lazetić negativni na koronu, a zaradili upalu pluća: Svi su bili na istom mestu

- Dobro se osećam. Primljen sam u bolnicu jer lekari žele da isprate moje zdravstveno stanje - rekao je Ognjen Amidžić

Foto: MN Press, Nikola Tomić, ATA Images

Voditelj Ognjen Amidžić primljen je u "KBC Bežanijska kosa" zbog upale pluća, a sa istim oboljenjem nedavno su se borili političar Milutin Mrkonjić i nekadašnji fudbaler Nikola Lazetić, koji su pre nešto više od dve nedelje gostovali u Ognjenovoj emisiji "Amidži šou".

Naime, Nikola Lazetić, Milutin Mrkonjić i Ognjen Amidžić proveli su nekoliko sati zajedno u studiju, u emisiji "Amidži šou" koja je uživo emitovana 22. decembra 2020. godine.

Nedugo potom, u bolnici je završio Milutin Mrkonjić, zbog upale pluća. On je bio negativan na korona virus, ali je zbog pomenutih problema zadržan na lečenju, odakle je pušten u prvim danima nove 2021. godine.

Nikola Lazetić takođe je dobio upalu pluća, ali je, baš kao i Milutin bio negativan na korona virus. Ista stvar sada se dogodila i Ognjenu. Voditelj ima blažu upalu pluća i njegovo stanje nije ugroženo.

- Dobro se osećam. Primljen sam u bolnicu jer lekari žele da isprate moje zdravstveno stanje - rekao je Ognjen.

Njegov test na korona virus takođe je bio negativan. PCR test uradila je i Ognjenova supruga Danijela, a njen rezultat još uvek se čeka.

Inače, Ognjen se u junu 2020. godine testirao se na Covid-19 nakon što je saznao da je odbojkaš Aleksandar Atanasijević, koji je tada gostovao u njegovoj emisiji, zaražen istim. Rezultat je takođe bio negativan.

Video: Javne ličnosti koje su bile pozitivne na korona virus

(Telegraf.rs)