Tamara Milutinović sa dečkom i porodicom provodi praznike: "Doći će kod moje majke, to je prirodno"

- Ove godine ću se prvi put oprobati u pravljenju česnice i baš me zanima kako će ispasti - rekla je pevačica

Tamara Milutinović, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Tamara Milutinović otkrila je da će za vreme praznika njen emotivni partner Saško Nikolić doći u njen porodični dom, ali da će i ona ići kod njega.

Tamara je ispričala kako provodi Badnje veče, ali i kako će dočekati Božić. Iako mnogi za pevačice kažu da nisu dobre domaćice, kod Milutinovićeve to nije slučaj.

- Jedva čekam Božić, s obzirom da je to najradosniji hrišćanski praznik. Ja sam tako naučila sa svojom porodicom, da se radujem svim praznicima. Jedva čekam sve te običaje i sve što Božić nosi - rekla je Tamara i dodala:

- Mi poštujemo sve običaje, od unošenja badnjaka, igre "piju-piju", "kvoc-kvoc", mesimo česnicu, tražimo paricu, palimo badnjak, čekamo položajnika ujutru… Sve običaje ispoštujemo, koje verujem da poštuju i svi ljudi širom naše zemlje.

- Ja nemam problem s tim, mene nije sramota toga. Uživam u spremanju, da li je to do mog horoskopskog znaka, pošto sam bik, ne znam. Odrasla sam u takvoj porodici u kojoj su svi gurmani. Zaista volim da kuvam. Ove godine ću se prvi put oprobati u pravljenju česnice i baš me zanima kako će ispasti - ispričala je pevačica za Pink.rs.

Iako je u početku krila vezu sa Saškom, njih dvoje će praznike provesti zajedno kod nje, ali i kod njega u porodičnom domu.

- Pričali smo o tome i verovatno da. Pa zašto da ne. Ići ću i ja kod njega, kod njegove majke, doći će i on kod moje majke. To je sasvim prirodno - rekla je Tamara.

(Telegraf.rs)