Roditeljima hrvatskog glumca ljudi pozajmili kamp kućicu, da posle zemljotresa mogu mirno da spavaju

Poznati hrvatski glumac je objavio nekoliko fotografija na kojima se vide oštećenja na njegovoj porodičnoj kući u Petrinji

Mario Valentić; Printscreen/Instagram/mario.valentic

Porodična kuća glumca Marija Valentića (40) koja se nalazi u Petrinji je oštećena u strašnom zemljotresu koji je zadesio Hrvatsku u poslednjih nekoliko dana.

Naime, glumac, model i fitnes trener Mario, bio je miljenik žena celog regiona nakon nekoliko zapaženih uloga u hrvatskim sapunicama, od čega je najveća bila u seriji "Vila Marija", a sada se zaputio u rodno mesto kako bi pomogao najbližima, koji su zamalo ostali bez krova.

Na svu sreću njegova porodica je dobro, ali njihova kuća nije sigurna da se boravi u njoj.

U pomoć su im priskočili dobri ljudi, koji su Marijevim roditeljima pozajmili kamp kućicu, a on im je zahvalio putem društvenih mreža.

- Hvala ovim divnim ljudima iz Novog Marofa (koje ne poznajem) na pozajmici kamp kućice za mamu i tatu da mirnije spavaju - napisao je Mario na Instagram Storiju.

Zatim se zahvalio vozaču automobilskih reli trka Jurju Šebalju na inicijativi.

Glumac je posle zemljotresa objavio nekoliko fotografija i video snimaka oštećene porodične kuće, kao i radove na sanaciji krova koji dobro napreduju.

- Hvala svima, ljudi! Izazovno je, al' dobro je, radimo -  napisao je na Fejsbuku i zahvalio svima na pomoći u teškoj situaciji.

Video: Najmučniji snimci od januara do 31. decembra: Ovako je izgledala 2020. godina u 5 minuta

(Telegraf.rs)