Trudna Jelisaveta Orašanin 32. rođendan slavi sa maskom na licu i skromnom tortom

Lepa glumica je 32. rođendan proslavila u Bolonji

Jelisaveta Orašanin; Foto: Instagram.com/jagodenamagli

Srpska glumica Jelisaveta Orašanin (32), danas 13. novembra slavi 32. rođendan u Italiji, a za ovu priliku je zbog pandemije korona virusa, pripremila jednostavnu tortu i proslavila je sa zaštitnom maskom na licu.

Naime, glumica zbog trenutne situacije u svetu nije želela da rizikuje svoje zdravlje, pa je proslavila rođendan u Bolonji, a iako je slavlje bilo malo na fotografiji se može videti da je Jelisaveta veoma srećna i ispunjena.

Iako je Jelisaveta verovatno želela veću gala proslavu, ona je bila srećna i uz manju tortu, svećice i vatromet.

Za ovu priliku je obukla običnu belu majicu i crne helanke, dok je na licu nosila cvetnu zaštitnu masku, a iako joj se usne ne vide od maske, može se videti da se ludo zabavlja i smeje.

Brojni prijatelji, kolege i obožavatelji su joj u komentarima ispod fotografije čestitali rođendan i poželeli sve najlepše.

Podsetimo, Jelisaveta i njen suprug Miloš Teodosić su pre nešto više od godinu dana postali roditelji i dobili ćerku Petru, a uskoro će se u najlepšoj životnoj ulozi ostvariti i drugi put, jer je glumica u blagoslovenom stanju.

Nema sumnje da Jelisaveta uživa u trudnoći, a nedavno je seksi fotografijama izazvala lavinu komplimentara, a svi su saglasni da ona u drugom stanju, prosto, sija.

Inače, Jelisaveta je i prvi i drugi put zatrudnela vantelesnom oplodnjom, kojoj se podvrgla na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

- Više od svega želeli smo dete, ali zbog trombofilije koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan - izjavila je tada Jelisaveta.

(Telegraf.rs)