Ivan Bekjarev sa Infektivne klinike o borbi sa korona virusom: Bole me pluća, nisam dobro...

Poznati glumac se hrabro bori sa opakim virusom, kojim su zaražene i mnoge njegove kolege

Ivan Bekjarev; Foto: A. Nalbantjan

Poznati srpski glumac Ivan Bekjarev (74) je završio na Infektivnoj klinici jer mu se stanje znatno pogoršalo, nakon što je pre nepune dve nedelje potvrđeno da je pozitivan na korona virus.

- Bole me pluća i teško dišem, užasno se osećam. Danima sam na Infektivnoj klinici, nisam dobro, ali nadam se da ću uskoro kući - rekao je Bekjarev za Informer.

Glumac je nedavno saznao da je pozitivan na Covid - 19 na snimanju jednog filma, pa odmah morao da napusti set i da se izoluje. On se prvih nekoliko dana osećao dobro, a onda mu se stanje pogoršalo:

- Trenutno sam na infuziji i nemam nikakve simptome. Pre nekoliko dana sam saznao da sam pozitivan na virus i odmah sam prekinuo snimanje filma. Nadam se da će sve proći dobro, da će me uskoro pustiti kući i da ćemo moći da nastavimo sa radom na filmu - rekao je glumac kada je saznao da se zarazio.

Podsetimo, osim njega od ovog virusa se leče i mnoge njegove kolege među kojima su Anđelka Prpić, Vesna Čipčić, Dragana Micalović, Žarko Laušević, Ifran Mensur, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, ali i reditelj Srdan Golubović.

Kako smo pre nekoliko dana objavili, Laušević se, prema našim nezvaničnim informacijama, koronom zarazio na operaciji ciste na zubu.

(Telegraf.rs)