Terzićeva ćerka na egzotičnoj destinaciji u Egiptu, na novim fotkama "ubija" kako izgleda

Za 5 dana boravka na ovoj luksuznoj destinaciji Maša i njena drugarica moraće da iskeširaju oko 1.400 evra

Maša Terzić, Foto: Privatna arhiva

Maša Terzić, ćerka predsednika Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, trenutno uživa na odmoru, u jednom hotelu u Egiptu, gde noćenje za dve osobe u ovom periodu godine košta oko 300 evra.

Naime, Terzićeva je sa drugaricom Oljom Radoičić na egzotičnoj destinaciji, a zbog Mašinih fotografija u minijaturnom narandžastom bikiniju gore društvene mreže.

Zbog duge kose, seksi figure, kao i već poznate poze, mnogi su je uporedili sa najpoznatijom rijaliti zvedom na svetu, Kim Kardašijan. Maša je u prvi plan istakla zanosnu figuru i lice bez trunke šminke, a dobila je brojne komplimente na račun izgleda.

Inače, Baron Palace jedan je od najluksuznijih, najelegantnijih hotela na svetu, ima 615 prostranih, modernih i elegantnih soba koje nude privatnost sa izuzetnim pogledom na Crveno more ili bašte hotela.

Sve sobe imaju klima uređaj, balkon ili terasu, elektronski sef, mini bar koji se svakodnevno puni, kao i stvari koje su potrebne za svakodnevni boravak.

U ponudi je morska, egipatska, meskička, kineska i japanska hrana... Glavi bazen je površine od 3.470 metara kvadratnih, a osim tog u komplesku postoji još 5 bazena, od ukupno 5.000 metara kvadratna, u kojima mogu uživati gosti.

Inače, za 5 dana boravka na ovoj luksuznoj destinaciji Maša i njena drugarica moraće da iskeširaju oko 1.400 evra, a seksi fotografije terzićeve pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Video: Mašu Terzić uhvatilo nevreme u Beogradu

( Telegraf)