Jelena Tomašević objavila fotku povodom 37. rođendana, a svi oduševljeno gledaju u njenu novu kuću

Jelena i Ivan su nedavno odlučili da se iz stana u centru grada presele u kuću koja se nalazi u mirnijem delu prestonice

Ivan i Jelena, Foto: Instagram/jelenatomasevic_official

Pevačica Jelena Tomašević danas, 1. novembra, proslavlja 37. rođendan, u krugu najbližih, u svom porodičnom domu.

Njoj je rođendansko jutro počelo uz kafu u prelepom dvorištu porodične kuće, koja je izolovana od gradske vreve i koja je oaza mira.

- Moja prva jutarnja rođendanska kafica. Hvala vam svima na divnim željama - napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj je pokazala kako uživa, ali i kako izgleda prostrano dvorište njihove kuće.

U kometarima ispod objave su odmah mnogobrojni pratioci uputili čestitke pevačici i poželeli joj da ovaj dan provede što lepeš.

Među prvima joj je rođendan čestitao suprug Ivan Bosiljčić: "Srećan rođendan srećo".

Inače, pevačica i njen suprug su pre izvesnog perioda odlučili da naprave promenu u svom životu iz stana u centru grada se presele u kuću u jednom mirnijem delu Beograda.

- Mnogo mi je drago što smo centar grada zamenili kućom u mirnijem delu grada, naročito mi prija što je šuma pored naše kuće. Svežiji je vazduh, imamo dvorište, a za dete je dosta lakše. Nekako je sve komotnije, to sam primetila. Kao dete sam odrasla u kući, apsolutno sam se saživela sa kućom odmah. Nisam morala da se privikavam, dok je Ivanu, koji je odrastao u zgradi, sve ovo novo. Nina je isto živnula - otkrila je Jelena nedavno.

Video: Kakvog bi muškarca Jelena Tomašević poželela Emini?!

(Telegraf.rs)