Posekotine, modrice i podlivi: Majine užasne slike nakon batina koje je, tvrdi, dobila od Janjuša

Marinkovićeva je istakla da je do svađe došlo pre dva meseca kada joj je Janjuš, kako je rekla, naneo fizičke povrede

Foto: Marko Jovanović, TV Pink

Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković iznela je tvrdnje da ju je bivši dečko Marko Janjušević Janjuš tokom ljubavne afere koju su imali navodno fizički i psihički zlostavljao, a priložila je i fotografije s podlivima i modricama na licu i telu.

Na osnovu fotografija jasno se vidi da Marinkovićeva ima modrice i podlive, kao i da je trpela nasilje, a kako je istakla navodni fizički obračun između nje i Janjuševića dogodio se pre dva meseca kada su se posvađali.

- Bio je haos pre dva meseca, možda i više, mi smo se posvađali. Tada se sve desilo, on nije bio pijan, ali ni ja njemu nisam ostala dužna. Ipak, ja imam 50 kilograma i žensko sam, a on ima 2 metra - rekla je Maja za Telegraf JETSET.

Marinkovićeva i Janjuš raskinuli su prošle nedelje, a ona je iznela da ju je on navodno čupao za kosu i psihički maltretirao, kao i da ju je, kako je rekla, snimao tokom seksa i te snimke slao svojim drugovima.

- On se pravi fin, kao da sam ja njega naterala da bude sa mnom. Janjuš je jedan običan nasilnik! Tukao me je i maltretirao iz ljubomore. U celoj toj histeriji i ja sam njemu nekoliko puta lupila šamar - rekla je Maja za Informer i dodala:

- Naravno da ću da se branim, kada je on mene izudarao od batina. Cela sam bila u modricama! Krila sam se od tate i nisam smela da izađem iz stana među ljude da ne vide na šta ličim. Za sve što tvrdim, imam dokaze.

Janjuš progovorio i o Maji!Posted by Rijaliti Srbija on Saturday, October 10, 2020

- Čupao mi je uši iz ljubomore. Barem 25 puta me je uhvatio za uvo i vukao kada se svađamo. Razmišljala sam da ga prijavim policiji i sigurno bi išao na robiju, ali mi je bilo žao da njegova ćerkica Kruna godinama ne viđa oca - ispričala je Marinkovićeva.

Maja tvrdi da je na njihov odnos odlučila da stavi tačku tek kada je shvatila da ju je Janjuš tajno snimao tokom seksa i da je te snimke slao svojim drugovima.

Klošar me je bez blama snimao tokom se*sa, da ja to ne znam. Kasnije me je tim snimcima ucenjivao. Kada sam shvatila šta je uradio i da te snimke šalje drugovima, a javno priča da on i ja nismo u vezi, odlučila sam da ga ostavim, ali da mu pre toga vratim istom merom - rekla je Maja.

Bili smo u mom stanu, imali smo odnose i posle akcije sam ja upalila kameru i snimala ga u gaćama. Htela sam tim snimkom da dokažem da smo dugo u vezi, ali i da mu pokažem da ne može porno-klipovima da me ucenjuje. Pogubio se, odmah je počeo da briše moje snimke - zaključila je Marinkovićeva.

Video: Oglasila se Maja nakon Janjuševog razvoda: Golišavi snimak, volim te, svađa...

(Telegraf.rs)