Kija: Muškarci su najgori u oralnom seksu! Prekidala sam sve, okrenem se i odem

- Većina mojih drugarica je u fazonu da ne žele da im to rade, jer to niko ne zna da radi - rekla je Kristina

Foto: ATA images

Popularna pevačica Goca Tržan u svojoj emisji "Goca" na televiziji K1 ugostila je svoju koleginicu Kristinu Kiju Kockar i tom prilikom otvoreneo su pričale o muško-ženskim odnosima.

One su oplele po pripadnicima jačeg pola, a Kristina je istakla da su muškarci loši u oralnom seksu, o čemu je već ćaskala sa svoim drugaricama, koje su saglasne sa onim što je Kija rekla.

- Muškarci su najgori u oralnom seksu. Većina mojih drugarica je u fazonu da ne žele da im to rade, jer to niko ne zna da radi - rekla je Kristina u pomenutoj emisiji.

- Oni to suštinski ne vole da rade. Suštinski, oni anatomiju ženskog polnog organa ne poznaju - objašnila  je Goca.

- Ne znam šta se dešava, ali ako ne vole i ne znaju, sklonite se odatle - dodala je Kija i priznala da je svoje partnere prekidala tokom seksa ukoliko, kako je rekla, "ne znaju gde treba".

- Kad sam bila mlađa bilo je onih koji nisu znali gde treba. Ne znaju ni sada kada su odrasli. Prekidala sam sve usred seksa i govorila: "Ne mogu više". Okrenem se i odem. Rekla sam jednom sad skoro: "Da ti objasnim sad za buduće partnerke, to nije dugme ne ideš odmah u metu" - rekla je Kristina.

Video: Vuk Mob poručio Kiji da ga ne vuče za jezik, ponovo zaratio sa Nadicom

(Telegraf.rs)