Snežana Đurišić pokazala novu liniju, nakon što je dva meseca jela samo jednu stvar i pila njen sok

Pevačica je angažovala i personalnog trenera, sa kojim naporno vežba

Snežana Đurišić, Foto: ATA Images

Pevačica Snežana Đurišić se danas pojavila na snimanju "Zvezda Granda", a prisutnim novinarskim ekipama je otkrila koliko kilograma je uspela da smrša u prethodnom periodu.

Naime, ona je prethodna dva meseca vredno radila na sebi, a kao rezultat svoje marljivosti i discipline izgubila je značajan broj kilograma.

Dosta se nagađalo o tome da je pevačica smršala čak neverovatnih 20 kilograma, međutim ona je ipak otkrila da to nije istina, jer nije imala potrebu da toliko drastično izgubi kilograme.

- Nije tajna, svakako tako nešto nikad ne bih krila. Verujete mi da se stvarno ne merim i ne znam, ali otprilike sam negde 7 do 8 kilograma skinula - priznala je ona, pa otkrila recept za svoj uspeh:

- Bez nekih poteškoća, bez nekih velikih odricanja, onako laganica i pažljivo. Ja sam neko ko voli voće i onda mi to nije problem, ali sam i fizički bila aktivna.

Snežana kaže da voli da uvek bude u kondiciji, pa upravo iz tog razloga ima i personalnog trenera sa kojim radi dva do tri puta nedeljno.

- Imam trenera koji sa mnom radi dva do tri puta nedeljno. S obzirom da sam bila sportista u mladosti, veoma vodim računa o tome da sam u dobroj kondiciji - otrila je ona nedavno.

Video: Snežana otkrila u kakvim je odnosima sa sinom nakon što je izašao iz zatvora

(Telegraf.rs)