Kaća Živković: "Autogol za Jadranku! U Srbiji si postala popularna, ovde si živela i zarađivala"

Jadrankino "ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" razbesnelo je srpsku pevačicu

Katarina Živković, Jadranka Barjaktarović/Foto: ATA Images, Telegraf

Pevačica Jadranka Barjaktarović izazvala je burne reakcije nakon što je u javnost dospeo skandalozni snimak sa njenog nastupa u Podgorici, na kom peva "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Kao što je poznato, Jadranka je izmenila originalni tekst "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", a zbog njene "verzije" i reči "jači smo od Srbije", razbesnela je i srpske pevače.

Na tu temu oglasila se i njena koleginica Katarina Živković, koja je odreagovala na Instagramu navodeći kako je Jadranka dala sebi autogol.

- Ovo bih razumela da je neki sportski događaj bio u pitanju, gde je npr. Crna Gora pobedila Srbiju, gde bi sve ovo dobilo šaljiv kontekst, ali da toliko budeš alav i glup da nastupiš na političkom mitingu, otpevaš ovako nešto "ponesen energijom patriota" i time daš podršku mržnji i razaranju dva naroda, da ne kažem jednog naroda... - napisala je i nastavila.

- Pa, u ovoj državi si postala popularna ovde si živela i zarađivala. Glupo da gluplje ne može biti i ozbiljan autogol za Jadranku - napisala je Kaća.

Pevačica je za Telegraf.rs tvrdila da nije rekla "Srbija" i da tako nešto uopšte ne bi pevala.

Pevala sam pesmu, možda je publika mene malo nadjačala. Nikada nisam menjala tekst, niti reči u pesmama, to najviše mrzim. Žao mi je što je tako ispalo - rekla nam je nakon što se snimak pojavio.

Procenite sami:

Podsetimo, Jadranka je stekla slavu tokom prvih sezona Zvezda Granda, a 2005. godine bila je trećeplasirana u ovom muzičkom takmičenju. Rodom je iz Berana, a godinama je nakon uspeha u Srbiji živela i radila u Beogradu. 

2009. godine izdala je prvi album za Grand produkciju, na kojem se posebno izdvojila pesma "Laka", koja je i danas veliki hit i njena lična karta.

Video: Ekskluzivno: Ovako su ćerke Jelene Karleuše proslavile rođendane

(Telegraf.rs)