Noge gore, glava dole, a guza seva! Zbog "gumene" Slavice Ćukteraš mnogima naviru prljave misli

Nema sumnje da mnogi jedva čekaju priliku da se udavaraju pevačici, a zbog njenih seksi fotografija retko ko joj može odoleti

Foto: Marko Jovanović

Pevačica Slavica Ćukteraš (35) skinula se u bikini i zauzela takvu pozu da mnogim muškarcima, opravdano,  naviru "prljave" misli.

Nakon što se oporavila od korona virusa, Slavica je brže bolje otišla u prirodu, gde se razgolitila kako bi dobila preplanuli ten. U minijaturnom bikiniju, koji je više otkrio, nego pokrio, pevačica je pozirala u nikad izazovnjem izdanju.

Slavica se oslonila na ramena, a onda je u vazduhu raširila noge, te zbog prizora mnogi uveličavaju fotografiju upravo na nezgodnom mestu, kako bi se u krupnom kadru videla njena seksi guza.

Pevačica je oduševila svoje pratioce na Instagramu, osim pohvala na račun izgleda, dobila je savete, kao i sugestije da pogled na njeno telo izaziva prljave misli.

"Prljave su mi misli", "Au, tebi pod hitno treba neki dečko", "Slavka, pa šta je ovo?", neki su od komentara ispod pevačicine provokativne fotografije.

Kako se Slavica početkom godine nakon 5 godina braka razvela od golmana Vladimira Avramova, nema sumnje da mnogi jedva čekaju priliku da se udavaraju pevačici, a zbog njenih seksi fotografija, retko ko joj može odoleti.

Foto: Instagram/cukterasslavica
Video: Urnebesno: Milica Todorović i Slavica Ćukteraš kao Marija i Miljana Kulić

(Telegraf.rs)