Oglasila se Goca Božinovska nakon priče da je Bojana Rodić trudna sa njenim sinom Mirkom Šijanom

Božinovska je nam je otkrila i da je upoznala svoju potencijalnu priju, Danijelu Rodić, te da je čak i kod njih u Surčinu bila nekoliko puta

Printskrin: Instagram/miresijan, ATA images

Nakon što se pojavila informacija da je devojka Mirka Šijana, Bojana Rodić u drugom stanju i da njih dvoje očekuju prinovu, Goca Božinovska nam otkriva da li je istina da postaje baka.

Naime, tokom jučerašnjeg dana u Šijanovoj vili u Surčinu napravljena je žurka tokom koje je Bojanina sestra Nataša uključila lajv prenos. Mnoge pratioce to je navelo da je povod slavlja to što je Bojana u drugom stanju, pa su usledila i takva pitanja, na koja je Mirko dao potvrdan odgovor, odnosno da slave trudnoću njegove devojke.

Kako bismo saznali da li je informacija tačna, kontaktirali smo Gocu koja nam je ipak rekla da je za to prerano i da to nije tačno.

- Ma kakva trudnoća, nije to tačno. Deca se prosto vole, ali još je rano za tako nešto, uživaju u ljubavi i provode se. Evo baš su juče pravili žurku i Bojana se kupala u bazenu najnormalnije. Jeste to lepa i radosna vest, ali oni još i ne rade po tom pitanju - kaže Goca za Telegraf JETSET .

- Ma samo uživaju, evo sada će krajem avgusta da odu negde na odmor malo. Provode se i uzživaju u mladosti, malo su tu kod nas u Surčinu, prave žurke kod bazena, pa malo odu u Titel - priča nam pevačica.

Božinovska je nam je otkrila i da je upoznala svoju potencijalnu priju, Danijelu Rodić, koja je kod njih u Surčinu bila nekoliko puta.

- Ma upoznala sam Bojaninu majku, to je toliko slatka i dobra žena da je nemam reči. Ona toliko voli mog Mirka, čak mu je evo juče kada je dolazila kod nas donela da jede ono što on najviše voli. Njih dvoje se toliko vole da ja to nisam videla - kaže srećna Goca.

Pevačica kaže i da se sa Bojanom odlično slaže i da se njih dve mnogo vole, kao i da potencijalna snajka ne beži od obaveza te joj često pomaže oko sređivanja kuće.

- Nas dve se toliko volimo, mi tako sedimo pijemo kafu i ona mi samo kaže: "Goco, evo ja ću da sredim naš gornji sprat, a vi sredite donji". Toliko je vredna i dobra devojka, ma oduševljena sam. Da sam birala, možda ne bih izabrala bolju devojku za mog sina - zaključuje pevačica.

Video: Ne mogu da se razdvoje: Bojana Rodić i Mirko Šijan opet uhvaćeni u strasnom poljupcu

(N. Lisinac)