Ovako izgleda ćerka iz drugog braka Mustafe Nadarevića: Priča o njenom imenu posebno je zanimljiva

Ono što se može primetiti jeste da potpuno neguje prirodni izgled i pleni neverovatnim stilom i ukusom

Foto: ATA Images

Poznati bosanski glumac i zvezda serije "Lud, zbunjen, normalan", Mustafa Nadarević (77), iza sebe ima dva braka i ponosni je otac dve ćerke i jednog sina.

Njegova ćerka Anja koju ima iz prvog braka sa suprugom Jasnom, danas je uspešna istoričarka umetnosti, dok je drugo dvoje dece, ćerku Nanu i sina Ašu, dobio sa drugom suprugom Slavicom Radović Nadarević.

Njegova ćerka iz drugog braka ima neobično ime, a sam glumac je nedavno i otkrio kako je došao na ideju da baš odabere to ime.

- Budući da je moja najstarija ćerka moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga ćerka dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dečaku - rekao je glumac jednom prilikom.

Nina već dugo živi u Zagrebu sa i diplomirala je na Fakultetu političkih nauka, a danas se bavi ozbiljnim marketinogom. Naime, ona radi za jednu svetsku kozmetičku kompaniju, a aktivna je i na društvenim mrežama i na Instagramu je prati više od 18 hiljada ljudi.

Ono što se može primetiti jeste da potpuno neguje prirodni izgled i pleni neverovatno sjajnim stilom i ukusom.

Već dugo je zajedno sa dečkom Silvijom Pleštinom, koji je koji je 2007. sa samo 19 godina osvojio 250 hiljada kuna (3, 9 miliona dinara) u hrvatskom serijalu kviza "Tko želi biti milijunaš?".

Bavi se danas sastavljanjem pitanja za kvizove i digitalnim marketingom, a diplomirao je, kao i Nana, na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu.

Podsetimo, čuveni glumac Mustafa se već dugo bori sa opakom bolešću, karcinomom pluća, a njegova žena, Nanina majka, preminula je 2012. godine.

Video: Miloš Timotijević o najtežoj ulozi u životu, omiljenoj partnerki i saradnji sa Lenom Kovačević

(N. L.)