Aleksandra Prijović se treći put testirala na korona virus: "Imam potrebu da vam se obratim..."

Alekandra se provodila na Cecinom slavlju, a u jednom trenutku je zapevala sa Anastasijom

Foto: ATA Images

Popularna pevačica Aleksandra Prijović, kao što je poznato, bila je na slavlju Cece Ražnatović, koja je zaražena korona virusom, povodom rođenja njenog unuka Željka Ražnatovića.

Iako je Aleksnadra, pre nekoliko dana, u javnost iznela da se testirala na koronu i da je negativna, pojdini su i dalje komentarisali da postoji mogućnost da je ona ipak zaražena.

Pevačica se zbog ovih priča, putem Instagrama obratila javnosti i otkrila da se  čak tri puta testirala i da je svaki put bila negativna na korona virus.

- Dragi moji, pisalo se dosta o mom testiranju na virus Covid 19, pa imam potrebu da vam se obratim da nema brige ni za mene, ni za one koji su bili sa mnom u kontaktu - napisala je Aleksandra.

- Ja sam se zbog svih ljudi u mojoj okolini testirala, iako nisam imala simptome, i čak tri testa, uključujući čak dva brisa, su pokazala da sam negativna na virus. Sve vas ljubim i volim i budite mi zdravi - dodala je pevačica.

Alekandra se provodila na Cecinom slavlju, čak je u jednom trenutku i zapevala sa Anasatsijom, a kao i Ražnatovićeva i pojedini gosti, koji nisu zaraženi, ni Prijovićka nema koronu.

Objava Aleksandre Prijović, Printskrin: Instagaram/aleksandra__official
Video: Prijovićka zapevala na slavlju Ražnatovića, pa se zagrlila sa Anastasijom

(Telegraf.rs)