"Htela sam sebe da uništim... Više puta sam želela da me nema. Svi dostavljači hrane su me znali"

- Jezivo sam se osećala kada osvanem u novinama sa 105 kilograma - kaže Ana

Ana Nikolić, Foto: ATA Images

Ana Nikolić (41) u iskrenoj ispovesti priznaje da je više puta u poslednje dve godine poželela da je nema, te da se ugojila čak 52 kilograma.

Pevačica priznaje i da je jedva naučila da živi sa bolom zbog gubitka oca.

- Gurala sam sebe u ambis, htela sam da uništim Anu Nikolić. Šta sam sebi uradila, više puta sam želela da me nema. Dozvolila sam da se ugojim 52 kilograma, svi dostavljači hrane u gradu su me znali. Otvarala sam frižider usred noći, ustajala iz kreveta da bih jela - iskreno kaže Ana.

- Na psihu mi je uticalo to što su paparaci 'kampovali' ispred moje kuće. Nikada nijednom od njih nisam rekla ništa ružno, iako sam se jezivo osećala kada osvanem u novinama sa 105 kilograma. Srećom, ta faza je prošla  - priča Nikolićeva.

Kako je rekla, životni udarac doživela je i kada je izgubila oca Dušana, kada je imala svega 20 godina.

- To mi je najteži period u životu. Kada je doživeo infarkt, imao je 43, skoro kao ja sada. Bio je 23 dana u komi, ali se nije probudio - ispričala je pevačica.

- Prespavala sam 23 dana. Nisam imala snage da ga gledam na aparatima. Do poslednjeg trenutka sam se nadala sa će se probuditi. Ali da se probudio, verovatno bi bio kao biljka jer mu je mozak ostao bez kiseonika. A to bi bilo još gore - rekla je Nikolićeva za Hit.

VIDEO: Ana Nikolić u vrtoglavim štiklama i ultra kratkom seksi kombinezonu, mršavija nego ikad

(Telegraf.rs)