10 najvrelijih izdanja Anastasije Ražnatović u bikiniju: Jedna poza je za dlaku bezobraznija od svih

Ražnatovićeva se sada sunča i brčka u bazenu kod dečka Đorđa Kuljića

Anastasija Ražnatović, Foto: Sky music

 Mlada pevačica Anastasija Ražnatović (21) fotografijom u minijaturnom bikiniju zapalila je društveme mreže, a komentari o njenom izgledu se samo nižu.

Ražnatovićeva je pozirala u žutom bikiniju koji je istakao njenu preplanulu kožu i vitku figuru, a bratele gornjeg dela kupaćeg kostima je spustila, kako joj ne bi ostala bela linija.

Ona je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotku nastalu na prošlogodišnjem letovanju u Grčkoj, a kakao izgleda, Anastasiji nedostaju putovanja i odmor van Srbije nakon napornog rada na novim pesmama i spotovima.

S obzirom na to da su već neko vreme zatvorene granice, te je nemoguće otputovati na neki egzotičnu destinaciju, Ražnatovićeva se snašla, pa se sunča i brčka u bazenu kod dečka Đorđa Kuljića u Novom Sadu.

Pevačica je neposredno pre epidemije korona virusa, početkom februara, boravila na Tajlandu i na društvenim mrežama objavljivala seski fotogrfaije u čak šest različitih bikinija.

Cecina ćerka je dobila brojne komplimente na račun izgleda, a mnogi komentarišu da ima takvo telo, da joj svaki model binkinija odlično pristaje.

Sva izdanja Anastasije Ražnatović u bikiniju pogedajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Tip top sređena i mokra: Anastasija objavila snimak iz bazena sa snimanja novog spota

(Telegraf.rs)