Ana Nikolić se slikala posle treninga: Noge su joj kao čačkalice, a komentar za patike je pobedio

Pevačica je u poslednjih nekoliko meseci skoro 50 kilograma, a otkrila je da su za to zaslužni jak trening i tablete za mršavljenje

Ana Nikolić/Foto: ATA Images

Srpska pevačica Ana Nikolić (41) se fotografisala u seksi izdanju tokom treninga i pokazala figuru koju je ponovo dovela do savršenstva.

Naime, kada se Ana pojavila na estradi 2004. godine, mnogi su je okarakterisali kao najzgodniju pevačicu na estradi, a ona sada želi da ponovo vrati taj epitet.

Ana je uvek bila mršava i zgodna, sve do 2017. godine kada je ostala trudna sa bivšim suprugm Stefanom Đurićem Rastom, s kojim je kratko ostala u braku.

Kilogrami su tada počeli da se primećuju, a kada  se Ana porodila 3. avgusta 2017. godine i na svet donela naslednicu Taru, klogrami su i dalje ostali, sve do prošle godine kada je Ana rešila da se pozabavi svojim izgledom.

Ona je sada objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pozira u uskim helankama i topu za vežbanje, i tom prilikom je pokazala zategnut stomak i podignute grudi, kao i mršave ruke.

"Bravo Ana", "Anči izgledaš fantastično, neka pričaju šta hoće", "Da li su to Rastine patike broj 45, koje si mu zaplenila?", "Ti si Ana kraljica, žena pravi borac, svaka čast za figuru", samo su neki od komentara njenih obožavatelja.

Nikolićeva je pre nedelju dana objavila fotografiju na kojoj je ponovo veoma mršava i ispod napisala:

- Dragi moji, da konačno stavim tačku na sve spekulacije - za moj gubitak kilograma i sadašnju figuru zadužene su isključivo tablete za mršavljenje u kombinaciji sa treningom - zaključila je Ana i konačno stavila tačku na razna nagađanja.

Pogledajte Aninu sadašnju figuru nakon skidanja viška kilograma, kao i najnoviju fotografiju tokom vežbanja.

(I.T.)