"Dosta dobro se osećam": Marina Tucaković o svom zdravstvenom stanju, otkriva na kakvoj je terapiji

- Nešto dobijam na onkologiji, nešto na privatnoj klinici - rekla je ona

Marina Tucaković Printskrin: Youtube/1tv.mk

Možda i najuspešniji tekstopisac u Srbiji Marina Tucaković otvorila je dušu, a u razgovoru za "Blic" pričala je o vremenu koje provodi u karantinu, o svom zdravstvenom stanju i drugim stvarima.

- Super mi je kod kuće. I onako ne izlazim iz kuće - rekla je Marina i dodaje da je zabrinuta zbog situacije u našoj zemlji zbog epidemije korona virusa.

- Normalno, kako ne bih bila zabrinuta. Više me brine kad prođe virus šta će biti. Utiče ovo na sve poslove, pa i na estradu. Pevači ne mogu da putuju, gde će da pevaju? Oni žive od toga. Od pevača do emitera, svi su u problemu, samim tim i autorska društva koja će slabije da posluju, isplate će da kasne... Svakom je svoja muka najgora - navodi ona.

Marina Tucaković se osvrnula na svoje zdravstveno stanje.

- Dosta dobro se osećam. Ne šampionski, ali dosta dobro. Sada sam na biološkoj i hormonskoj terapiji. Nešto dobijam na onkologiji, nešto na privatnoj klinici. Uzimam tablete i dobijam injekciju jednom mesečno. Ovih dana skener treba da radim, ali sam pomerila, ne moram sada da izlazim. Nije naivna terapija, utiče na krvnu sliku, ali na duh ne, to je najbitnije - rekla je ona.

Marina otkriva da se priprema i nova pesma za Cecu Ražnatović.

- Nešto se kuva, ne mogu da otrivam šta. Nije nam važno kakvog stila će biti pesme, već je bitno samo da nam se pesma svidi. To je jedini kriterijum kojim se vodimo - rekla je Marinca Tucaković.

Video: Marina Tucaković o sličnosti majke i ćerke Ražnatović: Anastasija me uopšte ne podseća na Cecu

(Telegraf.rs)