Sanja ipak organizovala Jovani rođendan, a pre toga je posetila njenu porodicu: Evo šta su joj rekli

- Sve sam organizovala, od keteringa, balona, poklona, torte... Išla sam i u Rumu da pokupim čestitke od fanova - rekla je Sanja

Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković, Foto: ATA Images

Jovana Tomić Matora danas, 23. aprila, slavi svoj 30. rođendan, a Jovaninu proslavu u Zadruzi organizovala je njena bivša partnerka Sanja Stanković.

Stankovićevoj je Jovanina porodica rekla da nisu u mogućnosti da Matoroj organizuju rođendan, a Sanja je to učinila, jer je, kako nam je rekla, čovek.

Sve sam organizovala, od keteringa, balona, poklona, torte... Išla sam i u Rumu da pokupim čestitke od fanova. To sam uradila, jer sam čovek. Bila sam i kod njenih, ali se nisam zadržavala, jer sam imala malo vremena zbog policijskog časa. Oni su mi rekli da nisu u mogućnosti zbog korona virusa i cele situacije da joj organizuju rođendan, rekli su mi da se snađem, što sam i uradila - kaže Sanja za Telegraf JETSET.

- Povredilo me je, tačnje nisam mogla da protumačim šta je značilo to: "Pišem brzo, Sanja žuri", to mi jedino nije jasno, ali sve ostalo je u redu - dodala je Stankovićeva o čestotki Sanjine porodice.

- Dobro je da se nisi kladila sa pojedinim zadrugarima jer bi izgubila. Da... Ovo ti piše tvoja bivša devojka. Niko me nije toliko ispljuvao posle raskida kao ti. Jako ružno sa tvoje strane. Vidim, vlada amnezija, ali videćeš klipove napolju. I pored tvog pljuvanja na moj račun, ja sam ti organizovala ceo rođendan, ali ne iz sažaljenja kako ti kažeš, već zato što sam ja čovek pre svega, ispašću dostojanstvena do kraja, a i zbog lepih trenutaka naše veze - piše u čestitki koju je Jovana pročitala sa knedlom u grlu.

- Želim ti da ovaj dan provedeš u veselju i manje pljuvanja mene. P. S. Ne pozdravljaj osobu koja ne postoji u mom životu, bar ne u emotivnom, kako ti tvrdiš. A kada budeš izašla tako će te pući realnost da ti neće biti dobro. Ali ne tvoja umišljena realnost niti realnost tih debila koji ti pune glavu. Srećan rođendan! Sanja Stanković - pisalo je u čestitki.

- Sanja, hvala ti na svemu, što si organizovala sve! Ne znam šta da ti kažem. Moraš da shvatiš da sam i ja ljuta na tebe, a najviše bih volela da me ti sačekaš u finalu i da zajedno odemo na burger i porazgovaramo. Sad si dokazala da si mi najbolji prijatelj. Rekla bih da te volim, ali nema potrebe - rekla je Jovana.

Video: Sanja šutnula Matoru zbog Lune: Ovo je kraj, kobilo jedna!

(Telegraf.rs)