Danijela, Daria, a sad srpska starleta! Tijana smuvala crnogorskog milionera koji - nema šta nema

- Imam ozbiljne namere sa Tijanom, a koliko će naša veza trajati, to zavisi samo od nje

Pričalo se da je Andrej bio sa Anom, dok sa Danijelom pre više godina jeste imao ljubavnu romansu, Foto: Instagram/andrejkalezic, ATA Images, AP/Tanjug, Foter/Flickr/_Gavroche_, Wikipedia, Promo/westmedic.rs, Marko Jovanović

Crnogorac koji se godinama "provlači" po medijima zbog romansi sa poznatim ženama iz Srbije sada je u vezi sa srpskom starletom Tijanom Maksimović, koja se u rijalitiju "Parovi" proslavila kao Tijana Ajfon.

Reč je o mladom Andreju Kaleziću iz Budve, koji je ranije bio u vezi sa Danijelom Vranić i Darijom Stanojević, a pričalo se da je navodno bio i sa Anom Nikolić i nekolicinom poznatih žena.

No, nakon što je Tijana raskinula veridbu sa izvesnim Miksom, započela je ljubavnu priču sa Kalezićem, koji važi za jednog od zgodnijih Crnogoraca. Bavi se automobilima, a njegov vozni park ima preko 30 vozila.

Kako kaže, Tijanu je upoznao pre 4 godine.

- Istina je da smo Tijana i ja u vezi, a upoznali smo se pre četiri godine na jednom događaju. Međutim, tada je sve ostalo samo na tome. Možda bi mnogi pomislili da me je kod Tijane privukao fizički izgled, ali istina je potpuno drugačija - kaže Andrej za Alo!.

- Tijana je iskrena osoba puna ljubavi. Privukla nas je obostrana pozitivna energija. Imam ozbiljne namere sa Tijanom, a koliko će naša veza trajati, to zavisi samo od nje. Nikada se nisam stideo da javno pokažem svoje emocije, pa nema razloga ni sada da ih prikrivam. U vezi mi jedino smeta kada je moja partnerka ljubomorna, kada pravi bespotrebnu dramu i scene, a verujem da ona to neće raditi jer je svesna sebe - rekao je Kalezić.

- Čujemo se svakodnevno preko video-poziva, što nam ne pada teško. Oboje jedva čekamo trenutak kada ćemo biti zajedno, ali sada je najvažnije da ispoštujemo sve mere zabrane kretanja, jer znamo da ćemo nadoknaditi svaki sat razdvojenosti - naveo je Crnogorac.

Kako Andrej izgleda i u kakvom luksuzu uživa pogledajte u galeriji u nastavku.

Video: Tijana Ajfon: Prala sam šoferšajbne da zaradim za mobilni

(Telegraf.rs)