"Imala je pravo, žao mi je": Anabela posle 3 godine javno priznala da se ogrešila o Kiju

- Ja jesam podržala svoju ćerku, sad shvatam da je trebalo da se pravim blesava kao njen otac - između ostalog je rekla Anabela

Anabela Atijas/Printskrin: TV Pink

Sinoć su u Zadruzi učesnici rijalitija u okviru emisije Pitanja gledalaca odgovarali na brojne teme, pa je ponovo izbio haos.

Porodica Đogani je i dalje u centru pažnje i pod lupom javnosti, a jedno od pitanja za Anabelu Atijas koja od ulaska u Zadrugu vodi buran život pred kamerama, bilo je u vezi sa karmom i Kristinom Kijom Kockar.

- Šta misliš, da li je ovo karma što ti se sada dešava? Zbog tvog podržavanja veze Lune sa oženjenim čovekom i onolike mržnje i hejtovanja Kije Kockar? - glasilo je pitanje.

- Da, ima svega. Mislim da da. Verovatno sam i prema svojoj majci ispala... Nikad nisam u životu izdala majku, nikad je nisam slagala, nikad nisam radila stvari slične ovima koje Luna radi javno. Znam da ona ovo gleda i baš često mislim da najviše ispaštam zbog nje - počela je Anabela.

- Ali, mora da zna da ja ni za šta nju nisam krivila. To što je pronašla ljubav i otišla od tate, svako dete želi da vidi svoju majku srećnu, tako da stvarno nikad u životu nisam bila ljuta. I to mi se vraća, sigurna sam - nastavila je dalje.

- Nije Luna jedini učesnik u tome bila. Ja jesam podržala svoju ćerku, sad shvatam da je trebalo da se pravim blesava kao njen otac...on je mnogo bolje prošao od mene, on je divan i dobar, ja sam ispala veštičara. Žao mi je. Kao što se Luna bori za svoju ljubav i gazi po živima i mrtvima i po svojoj majci, tako je i Kristina imala potpuno pravo da se bori za svoju ljubav. I, eto, ovom prilikom stvarno mislim da sam se ogrešila o tu ženu. Imam potrebu ovo da kažem - rekla je.

Kija Kockar/Printskrin: TV Pink

Na ovo je čak ostao bez teksta i voditelj Milan Milošević, a zadrugari su poručili Anabeli: "Bravo!".

- Za mene je gospodin ispao najviše kriv, jer je jednoj devojci davao lažnu nadu, s druge strane zavlačio... Uvek sam govorila Luni zašto žali, kada bi to isto uradio i njoj. Stvarno ovo mislim - dodala je Anabela.

Pgledajte snimak:

(Telegraf.rs)