Godinu dana nakon venčanja, Nevena Božović pokazala venčanicu od 5.000 evra u kojoj se udala

Srpska pevačica je fotografije sa svoje svadbe krila od javnosti, a sada je konačno otkrila kakvu je haljinu nosila tog posebnog dana

Nevena Božović; Foto: Marko Jovanović

Srpska pop pevačica Nevena Božović (25)  je pokazala venčanicu koju je nosila na svom venčanju i komentari su više nego pozitivni.

Naime, Nevena je u braku sa pilotom Nikolom Ivanovićem i ona je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografije sa svadbe koje njeni obožavatelji do sada nisu imali priliku da vide.

Nikola i Nevena su se venčali 20. aprila 2019. godine i proslavili su svoje venčanje glamuroznim slavljem na koje su pozvali najbliži krug ljudi.

Ono što je sve njene pratioce  interesovalo jeste haljina koju je Nevena nosila tog posebnog dana.

Po fotografijama smo otkrili da je ona obukla venčanicu u boji šampanjca, a da je haljinu dizajnirala poznata srpska modna kreatorka Marija Šabić.

Haljina je bila uska u gornjem delu, dok je donji deo bio od tila i vukao se za njom.

Leđa su joj bila otvorena skroz dok je na prednjem delu imala romantične detalje sa cirkonima. Izvori tvrde da njena haljina košta oko 5.000 evra i ona nije žalila ni dinar jer je izgledala baš onako kako je želela - kao princeza.

Fotogorafije je pored porodice malo ko mogao da vidi, a sada je nakon godinu dana pevačica svojim pratiocima pokazala bajkovite fotografije i sve oduševila glamuroznom venčanicom koju je nosila.

Ona je okačila nekoliko različitih fotografija, a sve je krunisala video snimkom prvog plesa uz koji su pevale Frajle. Ona im se tim videom posebno zahvalila što su uveličale veselje.

Video: Mirna Radulović morala da bira između Sare i Nevene, pa se samo nasmejala

(I.T.)