Adam Đogani prekršio policijski čas! Zaustavili ga bez dozvole, on otkriva kako se sve završilo

Adam je prekršio pravilo koje je na snazi zbog proglašenog vanrednog stanja na teritoriji čitave Srbije

Foto: Marko Jovanović, Instagram/adamdjogani

Bivši učesnik "Zadruge", Adam Đogani prekršio je danas strogu naredbu Vlade Republike Srbije, odnosno policijski čas koji taje od 17  do 5 časova zbog vanrednog stanja.

Adam se na ulici se našao u 18:30 časova, kada je objavio sliku policijskih kola na Instagram storiju, nakon čega se odmah oglasio i objasnio šta se dogodilo.

- Pitali su me prvo da li imam dozvolu za izlazak, rekao sam im da nemam. Pretresli su mi ceo automobil. Vozio sam drugaricu kući, bili smo baš ispred njenog ulaza kada su me zaustavili - objasnio je Adam.

On je zatim objasnio i zašto je prekršio zakon, pa otkrio da li su ga kaznili zbog nepoštovanja trenutno propisanih pravila

- Živimo baš blizu, dve ulice smo udaljeni, ali nisam želeo da je pustim samu. Već sam bio u dvorištu, ispred kapije kada su mi prišli. Pustili su me jer su me prepoznali i opomenuli da je od juče uveden policijski čas od 17h i da ubuduće to poštujem - otkrio je Đogani za Informer.

Podsetimo, na ulici posle 17 časova mogu da se nađu samo oni koji imaju posebnu dozvolu, zbog svog angažmana na poslu, a za kršenje ovih mera propisane su visoke kazne.

Adam je utem Instagrama obavestio svoje pratioce da je prekršio pravilo koje važi za vreme trajanja policijskog časa,Printskrin: Instagram/adamdjogani
Video: Adam Đogani: Luna se ponizila zbog Marka, raskid je njegova taktika pred finale

(N.L)