"Izneću sve, pa makar bilo klanje!" Dragana iznela Edov jezivi plan, uhodi je od pre udaje za Sinišu

Ljubavnici sasuli u lice sve što su jedno-drugom imali da kažu

Dragana i Edo, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Noćas je došlo do žestoke rasprave između Dragane Mitar i Edisa Fetića, jer je on odlučio da ostavi Draganu.

Njih dvoje sedeli su i pričali o svojoj vezi, pa jedno drugom počeli da prbacuju zbog svih laži.

- Što si pokucao na moja vrata ako ti je bilo top? Ja sam u lošem odnosu bila - rekla je Dragana.

- Ti si meni rekla da je loš odnos, ali da ostaješ sa njim (Sinišom)... Šta si ti meni rekla kad si ušla u rijaliti? Da te čekam, i, šta se desilo? - naveo je on.

Dragana je zatim prigovorila svom ljubavniku to što svojoj ženi nije rekao da ona postoji: "Tvoja gospođa nije znala za mene" , no on joj je odmah uzvratio pa zamerio što ni njen muž nije znao za njega: "Nije ni tvoj znao za mene".

Međutim, zadrugarka se tu nije zaustavljala pa iznela detalje koje do sada nije otkrivala u vezi Edove još uvek zakonite supruge Zilhe i zapretila mu da će do kraja rijalitija izneti sve detalje, pa makar bilo klanja među njima.

- Žena mi deset poruka poslala na Instagram. Prvo ono tvoje ku*čenje, da ćeš da uđeš u kafić zajedno sa mnom, da on nas vidi. Večito sam bila u strahu sa tobom. Govoriš meni da si oženjen, ali kao momak živiš. Nek sam joj ostavila broj telefona, jer mi je javila šta ti pričaš tamo. Trebalo je odmah da idem pravo za Novi Pazar. Sakrila ti je pasoš, jer smo trebali da idemo na more. Na kraju si mi priznao da si se sprdao. Namerno si me pikirao, ja tebe nikad u životu nisam videla. Ti od pre moje svadbe imaš veze sa mnom, izneću ja sve do kraja, pa makar bilo klanje - ispričala je Dragana.

Edo joj je na kraju poručio da ona ne može da ga zadrži, te da kada bude hteo da ide on će da ode od nje.

- Ne možeš na silu da me držiš. Ja kad budem hteo da odem, ja ću da odem - rekao je Edo.

Kompletan snimak njihove svađe pogledajte u videu u nastavku teksta.

(N.L)