"Sve vreme sam plakala i gledala u njega": Prijovićka otkrila kako se oseća nakon krštenja sina

Porodica Živojinović danas slavi krštenje malenog naslednika Aleksandra

Pevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović krstili su danas, 11. marta, jednogodišnjeg sina Aleksandra u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Nakon ceremonije krštenja, Aleksandra je otkrila da je sam čin za nju bio jako emotivan i priznala da je sve vreme plakala.

- Zaista je bilo emotivno i prelepo, i moram da vam priznam da sam plakala dosta. Sve vreme sam plakala i gledala u njega - priznala je Aleksandra.

Lepa Brena je takođe priznala da je uzbuđena zbog važnog dana za njenu celokupnu porodicu i rekla da su ponosni na malenog Aleksandra.

- Jako smo uzbuđeni, ovo je jedan svečani čin za celu našu porodicu. Ponosni smo na Akija, koji nije plakao. Bilo je prelepo, veličanstveno i dostojanstveno - kratko je rekla Brena.

Aleksandra je otkrila da su zbog trenutne vanredne situacije oko korona virusa porodično odlučili da večeras otkažu zakazano slavlje u jednom beogradskom hotelu, ali istakla je da će kod kuće u krugu porodice sigurno nazdraviti.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izlaze iz crkvenog doma sa sinom, Foto: ATA Images

- Pa, eto, nismo hteli da rizikujemo, nema potrebe. To je bila zajednička odluka cele porodice i odložićemo, samo da to malo prođe. Večeras ćemo možda malo da nazdravimo - rekla je pevačica.

Šta je ponosna mama rekla o poklonu za svog sina, kao i o grupi "Hurricane", koja je trebalo da bude muzičko iznenađenje na večerašnjoj proslavi koja je otkazana, pogledajte u videu na početku teksta.

Borka, majka Aleksandre Prijović, Foto: ATA Images

Aleksandrina majka Borka takođe je otkrila da je vrlo emotivno doživela krštenje svog unuka, pa otkrila ko je bio mirniji na krštenju - unuk Aleksandar ili njena ćerka Aleksandra.

- Bio je fenomenalan. Bio je bolji nego Aleksandra na svom krštenju, mada je ona bila malo veća. Ja sam se baš isplakala - rekla je kratko Borka.

(N. Lisinac)