Jelena Gavrilović sa dečkom pazarila skupocenu nekretninu u Beogradu na vodi?

Glumica je već duže vreme u ozbiljnoj vezi sa ostvarenim muškarcem

Foto: ATA Images

Glumica Jelena Gavrilović već duže vreme uživa u ljubavi sa partnerom Dariom, a da je veza ozbiljna, govori to da će se uskoro preseliti u elitno naselje Beograd na vodi, piše Kurir.

Jelena trenutno živi sa svojim izabranikom na Novom Beogradu, a obzirom da planiraju da zasnuju porodicu rešili su i da promene mesto stanovanja i kupe veću nekretninu.

Njih dvoje odlučili su se da pazare stan u trenutno najelitnijem delu grada i uskoro bi trebalo da se presele. Kada su videli nekretninu koja im po svemu odgovara, konsultovali se sa stručnjacima i kaparisali je.

Glumica i njen dečko rade na proširenju porodice i nadaju se da će uskoro da se ostvare kao roditelji, što je Jelenina u više navrata isticala kao svoju najveću želju.

Gavrilovićeva je davno pričala kako je da je spremna da postane majka, ali zbog toga što nije uspela da nađe odgovarajućeg partnera, do toga nije ni došlo.

Jelena Gavrilović, Foto: Nikola Tomić

Gavrilovićeva smatra da je sada pronašla idealnog partnera, a kada bude u drugom stanju plavokosa glumica ne planira da zapostavi svoju karijeru.

Jelenin partner je ostvaren muškarac zaposlen u jednom lancu prodavnica sportske opreme na veoma visokoj poziciji.

Video: Šta će biti sa ozloglašenim imanjem Majkla Džeksona?

(N.L)