Nikad srećniji: Toni Cetinski se sa suprugom preselio u stan od 40 kvadrata, a razlog je baš dirljiv

Pevač i njegova lepša polovina su, kako kaže, u skromnom stanu u Opatiji srećniji nego ikad

Toni Cetinski sa suprugom Dubravkom/Foto: Instagram/tonicetinski

Jedan od najpriznatijih muzičara domaće scene, Toni Cetinski (50), nedavno se sa suprugom Dubravkom (35) iz rodnog Rovinja preselio u Opatiju, u stan od 40 kvadrata.

Njih dvoje skućili su se u lepom istarskom gradiću od svega nešto više od 10.000 stanovnika, i to im u potpunosti prija.

Kako kažu, nikad im nije bilo lepše, a razlog zbog kojeg su izabrali baš Opatiju Toni je otkrio za IN Magazin, piše Index.hr.

Njegova supruga oporavlja se od moždanog udara koji je doživela u junu 2019. godine, a u Opatiji ide na terapije.

Pevač kaže da je nakon zdravstvenih problema Dubravka, inače rođena Slavonka, malo usporila sa tempom i da im novi način života veoma prija. Istakao je i da on i supruga nikad nisu bili prisniji jer, kako kaže u šali, nemoguće je ne biti prisan u 40 kvadrata.

Toni i Dubravka Cetinski/Foto: Instagram/tonicetinski

Toni je inače otvorio svoju muzičku školu i rad sa decom ga jako raduje, a ono što je posebno značajno jeste da u njegovoj školi deca koja su izuzetno talentovana i nemaju novca besplatno uče da pevaju.

Inače, Toni se 2017. godine sa suprugom preselio iz Zagreba u Rovinj, nakon 25 godina života u glavnom gradu Hrvatske. Sada je nova destinacija za život Opatija, a njih dvoje su u skromnom stanu nikad srećniji.

Toni Cetinski/Foto: A. Nalbantjan

- Ništa nam ne fali. Nikada nisam bio srećniji, jer u skučenom prostoru moram biti stisnut uz svoju mladu suprugu i ne možemo međusobno da se udaljimo sve i da hoćemo - otkrio je Toni za Gloriju.

- Za sve poslovne poduhvate imamo veliku podršku gradonačelnika, gradskih institucija, ali i običnih ljudi. Zapravo živimo između Opatije i Istre s povremenim odlascima u Zagreb, ali će nas škola pevanja još čvršće usidriti na Kvarneru. Emotivno, meni je dom bio i ostao u Rovinju - rekao je pevač.

(B.B.)