Darko Lazić se iselio iz kuće koju je počeo da gradi za Marinu, sina i sebe!

- Odgovara mi što mogu sa kolegama da se vidim u bilo koje doba, jer smo blizu. U našem novom kraju sreo sam Lunu Đogani i Teodoru Džehverović, mnogi pevači ovde imaju stanove - objašnjava Lazić

Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić, ATA Images

Darko Lazić (28), njegova verenica Marina Gagić i sin Aleksej već neko vreme žive u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu, pošto su se iselili iz kuće u njegovom rodnom Brestaču.

Iako se nagađalo da je Lazić iz Brestača otišao zbog, navodno, lošeg odnosa Marine i njegove majke Branke, istina je da su stan iznajmili jer radovi još uvek nisu u potpunosti gotovi, rekao je za Informer.

- Marina i ja ne živimo više u Brestaču. Obustavili smo sve radove na kući, jer čekamo lepše vreme. Počećemo ponovo sa radovima tek na leto, a do tada smo u gradu. Lepo nam je tu, i sve nam je na dohvat ruke. Znači mi što je aerodrom relativno blizu jer svakog vikenda putujem na nastupe - kaže Darko.

posebno mu odgovara to što poznaje dosta ljudi u novom komšiluku.

- Odgovara mi što mogu sa kolegama da se vidim u bilo koje doba, jer smo blizu. U našem novom kraju sreo sam Lunu Đogani i Teodoru Džehverović, mnogi pevači ovde imaju stanove - objašnjava Lazić.

Podsetimo, Darko je nedavno bio gost naše redakcije, kada je ekskluzivno prokomentarisao skandalozne snimke sa aerodroma na kojima se vidi kako reper Coby urinira po pisti. Kako je Lazić bio sa njim pitali smo ga da li je i on to radio, te kako komentariše krajnje šokantan postupak, na šta nam je rekao da on "ne može da mu drži lekciju".

- Ja jesam bio prisutan tu, jer Cobi i ja smo leteli iz Ljubljuane, čini mi se, za Cirih, privatnom avionom. Ja nisam video kada je dečko to uradio. Negov život, njegova stvar. Ne mogu ja da mu držim lekciju, to je njegov izbor. Ja sam tada sedeo u avionu, vidi se na snimku. Bio sam prisutan, neću da krijem - rekao je Lazić za Telegraf JETSET.

(Telegraf.rs)