Mira Antonović: Evo kada će se Devin videti oči u oči sa svojim ocem Miroslavom

Poznat datum kada će se Ilić sresti sa bivšom i sinom

Foto: Nikola Tomić, Telegraf

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, godinama unazad sudi se sa folkerom pokušavajući da dokaže da je on otac njenog sina Devina, a sada je otkrila konačan datum kada će se otac i sin videti oči u oči.

Uprkos tome što Miroslav odbija da se izjasni, te se suđenje odužilo i traje nekoliko godina, Mirjana i dalje vodi bitku, a najnovijom objavom se zahvalila svima koji joj pomažu u njenoj nameri i otkrila nove detalje slučaja. Mirjana je takođe otkrila i datum kada je zakazano ročište i kada će se ona, Devin i Miroslav konačno videti oči u oči.

- Dragi naši prijatelji, juče je bilo ročište u vezi utvđivanja očinstva. Sud je dozvolio Devinu određene datume koje je dobio slobodno sa posla. Zakazano je ročiste 31. 3. 2020. u 9:45 na kojem će da saslušaju Devina, Miroslava,i mene. Hvala vam na podršci - napisala je nekadašnja ljubav folk pevača.

Podsetimo, Miroslav je nedavno odbio da priloži DNK uzorak na ročištu sa bivšom izabranicom Mirjanom. 

Ona se nakon što je istekao rok, oglasila putem društvenih mreža i napisala.

Dragi moji prijatelji, posmatrajte kako jedan Srbin ne bi smeo da se ponaša!!! Miroslav je odbio da priloži DNK. Miroslav Ilic je dobio sudski nalog da se izjasni u roku od 8 dana, da li ima nameru da prilozi DNK za analizu. Pošto nije se odazvao na nalog, to sud tretira kao odbijanje. Znači, Miroslav je odbio da se privrgne DNK analizi. Sa tim potezom je faktički priznao da je Devin njegov sin. Ročište za suđenje je sledeće - objasnila je ona.

Video: Ekskluzivna ispovest Mirjane Antonović, žene sa kojom Miroslav Ilić ima vanbračnog sina

(Telegraf.rs)