"Biću lud tata!" Vlada dobio ćerku sa Latinoamerikankom, pa poslao poruku njenim budućim udvaračima

Novopečeni otac već ima strahove od potencijalnih ćerkinih udvarača

Foto: Instagram/vladavuks

Maneken Vladimir Vuksanović pre nekoliko dana postao je otac malene devojčice, kojoj su on i njegova supruga dali ime Valentina. Vlada je sada otkrio kako se snalazi u ulozi oca, ali i priznao da se već pomalo plaši potencijalnih udvarača njegove mezimice.

Obzirom da je malena Valentina prvo dete, odnosno da Vlada nema iskustva kao roditelj on je za početak prvo otkrio kako se snašao u toj ulozi.

- Stigla je moja princeza! Slavio sam danima rođenje ćerkice i evo, još ne mogu da dođem sebi. Posle proslave su došle kući i sada ne spavam uopšte. Preksinoć sam spavao pola sata, ali to meni ne smeta jer je ljubav prema mom detetu jača od umora. Za sada mi ništa nije teško - otkrio je Vuksanović.

Vlada i njegova lepša polovina Dohian pre nekoliko dana su postali roditelji Foto: Instagram/vladavuks

Maneken je otkrio i da se već plaši od potencijalnih ćerkinih udvarača i da misli da će biti isti otac kao Nikola Kojo u filmu "Mi nismo anđeli 2".

- Već vidim da ću biti ludi tata. Meni je već sada teško kada mi je žena uzme ćerku iz ruku, a kamoli da je uzima neko drugi. Mislim da ću se ponašati gore nego Nikola Kojo u filmu „Mi nismo anđeli“, neću je dati nikome - kroz smeh je ispričao Vlada.

On ističe takođe da će mu ovo biti verovatno najlepše provedena nova godina.

- Ovo će biti najdraža Nova godina jer ću je provesti sa moje dve omiljene žene - rekao je Vuksanović za Alo!

Video: Veljko snimio prve otkucaje srca Željka Ražnatovića

(Telegraf.rs)