Jadranka zapevala nedelju dana posle očeve smrti: "Odlučila sam da ispunim njegovu želju..."

Pevačica je otkrila i koju pesmu će posvetiti pokojnom ocu

Pevačica Jadranka Barjaktarović (38) pojavila se prvi put u javnosti nakon što joj ostala bez oca, a u razgovoru sa našom ekipom ispričala je kako joj se osećala dok je pevala, prvi put posle očeve smrti.

Pevačici je pre nedelju dana preminuo otac, a na snimanju novogodišnjeg programa "RTS-a" otkrila nam je kako se sada oseća i koju pesmu će od sada na nastupima posvećivati njemu.

- Na kraju ove godine izgubila sam oca, tako da ovu godinu negde smatram dosta teškom. Takva je situacija, prosto, kad ostaneš bez roditelja, osetiš jednu veliku prazninu - počela je Jadranka.

Jadranka Barajaktarović Foto: A. Nalbantjan

Ona je otkrila i da je nakon porodične tragedije otkazala par nastupa, međutim juče je bila prinuđena da se nađe na sceni i zapeva par pesama.

- Jesam, otkazala sam par nastupa, ali su meni i otac i majka ostavili na amanet da ne stajem sa poslom i nastavim tamo gde sam stala. Tako da sam ja odlučila da ispunim očevu želju i nastavila sam da radim - kaže pevačica.

Jadranka je otkrila i koju pesmu će od sada posvetiti pokojnim roditeljima.

- "Kako si majko, kako si oče", eto malo pre je baš ta pesma bila na spletu i emocije su bile jače, nisam znala da baš tako nešto može da me preseče na trenutak. Eto baš tu pesmu ću od sada posvetiti svojim roditeljima i teško da ću moći da ih otpevam bez suza - ispričala je Jadranka za TelegrafJETSET.

Pevačica je zahvalna i mnogim kolegama na podršci koju su joj pružili, a kompletnu Jadrankinu izjavu pogledajte u videu na početku teksta.

(Nemanja Lisinac)