Đorđe David ne prestaje da iznenađuje stajlinzima: Suknja, lakirani nokti, helanke i ogromne naočare

Roker svojom pojavom na Grandu nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Đorđe David očigledno eksperimentiše sa svojim modnim izrazom, pa se na snimanja Zvezda Granda često pojavi u komadu garderobe kojim sve ostavi bez teksta.

Član žirija se tokom prethodne sezone pojavio u dugoj crnoj suknji, a njegov stajling iznenadio je sve prisutne. Kada je David izašao iz kola, ponašao se kao da nema ništa neobično na sebi, a sve oči su bile uprte u njega.

Đorđe David, Foto: Marko Jovanović

Đorđe je na Grand jednom prilikom došao i u dugoj, kariranoj suknji, koju je uklopio sa sivom majicom sa natpisom "Admiral".

Član žirija se potudio da se u prethodnoj sezoni Zvezda Granda ne govori samo o stajlinugu pevačice Jelene Karleuše, već da jedna od tema kada je reč autfitu bude upravo on.

Đorđe David, Foto: Nikola Tomić

Definitino, Đorđe je najveću pažnju privukao u suknji sa militari printom i majici kojoj su rukavi poput suknje. Muzičar je govorio da planira da nalakira nokte, a onda se i pojavio sa nalakiranim noktima, u crnoj boji.

Pevačeva suknja je bila na preklop, pa kada je dunuo vetar, samouvereno je pokazao noge.

Đorđe David, Foto: Nikola Tomić

U novoj, četrnaestoj sezoni Zvezda Granda, Đorđe se pojavio u crnim, uskim helankama. Imao je velike sunčane naočare, poput onih koje često nosi njegova kolegnica iz žirija, Jelena Karleuša.

Đorđe David, Foto: A. Nalbantjan

Roker defininitvno ume da zaintrigira svojom pojavom, pa ne sumnjamo da od njega možemo očekivati mnoga iznenađenja.

Video: Njenu originalnost ne može da nosi niko na Balkanu: Đorđe David o Karleuši i Zvezdama Granda

(Telegraf.rs)