Pobednik "Velikog brata" ponovo postao otac i ćerki dao najneobičnije ime (FOTO)

Posle sina, na svet je stigla i ćerkica

Printskrin: TV Pink

Di-džej i pobednik "Velikog brata" 2009. godine, Vladimir Arsić Arsa, pre dva dana je drugi put postao otac. Vlada i njegova izabranica Sandra Marinković 1. septembra su postali bogatiji za još jednog člana porodice, kada je Sandra na svet donela devojčicu kojoj su roditelji dali neobično i simbolično ime Arina.

Njih dvoje već imaju jedno dete, dečaka po imenu Andrej, a novopečeni tata je na svom Instagram profilu objavio sliku srećne porodice i uz opis dočarao koliko je srećan.

- 1. septembar 2019. Dan kao na filmu. Ispisan zlatnim slovima naše ljubavi. Toliko simbolike, snage i sreće. Havla mojoj lavici Sandri Marinović na neizmernoj snazi. Molili smo se za to. Hvala Bogu i svim svecima na čudu. Naše malo čudo. Naša igračka. Naša seka. Dobro došla, Arina. Živeli. Mi smo ta ekipa - napisao je Arsa sa velikom dozom emocije.

Printskrin: Instagram/arsaloco10

Već po prvim fotografijama može se zaključiti da će mala Arina biti prava tatina mezimica.

Neobično ime koje je dobila mala devojčica po legendi ima čak tri značenja. Prema prvom - dolazi iz grčkog jezika, gde se vrednost imena Arina prevodi kao "mir". Druga opcija se odnosi na poreklo hebrejskog jezika po muškom imenu Aron, koji je određen kao "planina svetlosti" ili "prosvetljeni", "učitelj". Prema trećem - smatra se da je izveden iz imena Irina, a ovo ime označava osobu koja je smirena i dostojanstvena.

(Telegraf.rs)