Sahrana Igora Bulata u sredu

"Pamtićemo ga kao kolegu koji je znao da nas nasmeje i kada nikome nije bilo do smeha; kao supruga i oca koji je bio posvećen svojoj porodici. Verovao je da je rak izlečiv i borio se sa bolešću do poslednjeg dana", saopšteno je sa RTS-a

Foto: RTS

Komemorativni skup povodom smrti novinara i urednika RTS-a Igora Bulata održaće se u sredu, 31. jula 2019. u 11 časova u Galeriji Radio-televizije Srbije, u Takovskoj 10.

Sahrana je istog dana, u 14 časova, na groblju Orlovača, a porodica će izjave saučešća primati od 13 časova.

Igor Bulat, inače rođeni brat pevača Marka Bulata, preminuo je 29. jula u 48. godini, posle kratke i teške bolesti za koju je saznao u decembru 2018. godine.

U Televiziju Beograd došao je 1993. godine. Kao mlad novinar izveštavao je o svakodnevnim problemima Beograda i Beograđana. Vodio je Jutarnji program, uključivao se godinama sa beogradskih ulica, a u poslednje vreme uređivao je "Beogradsku hroniku".

Poslednji put pred gledaocima bio je 5. aprila prošle godine.

"Pamtićemo ga kao kolegu koji je znao da nas nasmeje i kada nikome nije bilo do smeha; kao supruga i oca koji je bio posvećen svojoj porodici. Verovao je da je rak izlečiv i borio se sa bolešću do poslednjeg dana", saopšteno je sa RTS-a.

Marko Bulat, Foto: Nikola Tomić

- Moj brat Igor je bio bolestan... Prvo je imao autoimuno oboljenje bubrega i sa tim se borio 4 godine. U decembru su otkrili da ima rak jetre. Pio je jake lekove zbog bubrega i sve to utiče na organizam. Ja još uvek nisam u Beogradu. Poseta u bolnici je od 14 do 15, a ja sam pozvao doktora oko pola 3 i tada su mi saopštili... - rekao je juče za Telegraf JETSET vidno potresen Marko, koji je u tom trenutku vozio ka Beogradu.

(Telegraf.rs)