Anabela o Anastasiji Ražnatović: "Ona je jedna divna devojka, zašto je Luna ne bi kopirala?" (VIDEO)

- Daj Bože da Luna prođe kao Anastasija ovako dobro sa pesmom - izjavila je Anabela, koja je došla da podrži Lunu u finalnoj večeri

Kao najveća podrška svojoj ćerki Luni Đogani koja je stigla do samog kraja finala, Anabela je pre samog početka završne večeri izjavila kako veruje u sud gledalaca, te da će vreme pokazati sve.

Lunina majka smatra da se Luna u ovoj sezoni bolje snašla, jer nije bila "grešnica". Smatra da je u ovoj sezoni sazrela, kao i da to treba da se ocenjuje.

Sa Gagijem se, Anabela je naglasila, neće pozdraviti, a otkrila je da su pesme za Lunu spremne i da će ući u studio kada bude poželela.

Anabela Atijas/ Foto: Nikola Tomić

S obzirom na to da će Luna sarađivati sa muzičkim autorima Anastasije Ražnatović, mnogi pričaju kako Luna kopira Anastasiju.

- I Luna je iz muzičke porodice. Završila je školu u kojoj se glumi, peva, pleše. Odrasla je na sceni Pinka. Još pre dve-tri godine je izjavljivala da želi time da se bavi... Ali zašto da ne? Zašto ne bi kopirala Anastasiju? - konstatovala je Anabela.

Anastasija Ražnatović/ Foto: Nikola Tomić

- Anstasija je jedna divna devojka, mlada, koja baš onako ostavlja lep utisak sa svojom muzičkom karijerom i pojavom. Što da ne? Daj Bože da Luna prođe kao Anastasija ovako dobro sa pesmom - rekla je Anabela.

Anabela Atijas/ Foto: Nikola Tomić

Razgovor sa Anabelom pogledajte na snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)